Toolbox
Кошница с документи за изтегляне (0)
Индекс на продукти

Правни указания

 

Цялата информация на нашата страница е защитена от посегателство.Изрично разрешаваме използването на всички данни за лична и некомерсиална употреба. При разпространение да се спазват правата за собственост на RÖFIX АД. Съдържанието по никакъв начин не трябва да се променя както и без писмено разрешение да се правят препратки от други интернет страници или да се използва в локална мрежа. Всяка употреба за обществени и комерсиални цели следва да бъде съгласувано с RÖFIX АД. При всяко нарушение на тези условия е задължително да се унищожат всички отпечатани и изтеглени данни. Запазено е правото за повдигане на иск за обезщетение при последващи нарушения.

Защита на личните данни
 Информираме Ви, че при обработка на зададените от Вас въпроси Вашите данни се обработват и използват при спазване на националните и европейски разпоредби за защита на личните данни. RÖFIX АД запазва поверителността на Вашите данни и няма да ги продава, отдава или предоставя на трети лица.

Интернет услуги
 Нашите уебсайтове съдържат препратки към външни страници. За външната информация RÖFIX АД не носи отговорност. При първоначалната препратка това предложение е проверено за закононарушаваща информация. След като установим или сме уведомени, че едно предложение е в закононарушение, тази препратка бива премахната, доколкото това е възможно технически. В нашите уебстраници са използвани, cookies & sessionmanagement, които улесняват използване на оnline предложенията ни. „Бисквитките” не съдържат лична информация, нито вашия имейл адрес, нито ни казват, кой сте вие.