Toolbox
Кошница с документи за изтегляне (0)
Индекс на продукти
DVD

DVD - Строителство за бъдещето

 

DVD-то на RÖFIX "Строителство за бъдещето" вече и на български език

„Строителство за бъдещето“ – с използване на модерни строителни материали. В 27 късометражни филма на DVD формат нагледно се показват професионални техники на изпълнение на модерни системи от строителни материали на RÖFIX.

Моментът настъпи чак през пролетта на 2009. След около едногодишен период на продуциране излезна DVD дискът „Строителство за бъдещето“ на производителя на строителни материали RÖFIX. Този първокласен документален филм се появи в следствие съвместната работа на RÖFIX продуктовите мениджъри, демонстратори и фирма Boundary Productions. Тази реномирана филмова продуценска къща е позната с многобройните си международни документални филми, които могат да се намерят при известни издателства (като напр. Callwey).

С това DVD RÖFIX желае да допринесе за бъдещи рационални техники на работа на строежа. Дискът се предоставя безплатно на RÖFIX изпълнителите, архитектите, проектантите, търговците както и училища, университети и други образователни центрове. Модерни системи от строителни материали изискват нови професионални техники на работа.

В този аспект са показани 27 късометражни филма с общо времетраене ок. 90 минути. Те информират по един интересен и нагледен начин по най-различни теми относно строителството и санирането. Продукти и техните области на приложение, отделните стъпки на обработка, полагане и различни полезни трикове правят новото RÖFIX дивиди една интересна и полезна професионална информация. С издаването му RÖFIX подчертава по един внушителен начин своята необятна компетентност на специалист.

Филмите може да видите в нашия канал в YouTube.