Toolbox
Кошница с документи за изтегляне (0)
Индекс на продукти
Kreative Putzbeschichtungen von RÖFIX

Decor Putz - мазилка с възможности за стени с въображение

 

Лесен начин да придадете VIP дизайн на стените си

Първото нещо, което впечатлява в една постройка, е ефектната и добре изпълнена мазилка. Стените оживяват, разчупени от комбинацията на различни структури,цветове и завършващи покрития, придавайки на дома уют, стил и индивидуалност.
Най-хитрият начин да разнообразите визията на дома си е като вложите много въображение и минимум усилия. Всякакви подръчни материали могат да ви послужат за “моделиране” на вашата мазилка. Огледайте се - природата ви подсказва за много идеи. Всичко, което ви трябва е качествена и еко-съобразна мазилка с много възможности. Също така трябва да се съобразите с основните принципи на пронстранственото оформление - кои стени да са с релефна маизлка и кои с фина, кои стени да оцветите с бледи, млечни, кадифени тонове и кои - с ярки, наситени, от тъмната гама.
Концепцията трябва да ви е ясна от самото начало - какъв модерен дизайнерски стил ви допада най-много и отговаря на вашата същност и начин на живот - тоталната еклектика и смесванто на много стилове, цветове и текстури; постмодернизма и неговите прави подредени линии, опростени дизайни и натурален видим бетон; романтичния реализъм с вилидж декорацията и натуралните природни ефекти като дървесина или тухла и пр.
Модерното е красиво или красивото е модерно? Един въпрос с много и разнообразни отговори. RÖFIX ви дава един-единствен възможен отговор – красивото модерно е най-новата декоративна завършваща мазилка DECOR Putz. Този нов продукт отговаря адекватно на съвременното разчупено мислене и търсения. Мазилката е на варо-циментова основа. Нейните предимства са минералните й суровини, което я прави изключително паропропусклива и благоприятстваща здравословния климат на сградата.
DECOR Putz е сигурна предпоставка за уникална визия на фасадата и/или стената на всеки дом. В следствие на разнообразните техники на обработка RÖFIX DÉCOR Putz позволява да се придадат на стените богат набор от ефекти за впечатляващ дизайн, познат ни от архитектурните форуми и дизайнерските платформи.
За да задоволи изискванията за постигане на вълнуващи структури, RÖFIX предлага DÉCOR Putz в 4 различни зърнометрии. Така мазилката се превръща в точния инструмент в ръцете на креативния и сръчен майстор. Всяка една постижима структура му дава предимството да твори с лекота! С нея могат да се пресъздадат текстури от фина шпакловка до видим груб бетон. Продуктът позволява обработка с разнообразни инструменти и пособия: мистрия, гъба, релефен валяк, четка, маламашка и пр.
Притворете очи артистично, както правят художниците и вдъхнете нов живот на стените си!