Toolbox
Кошница с документи за изтегляне (0)
Индекс на продукти
RÖFIX 867

Когато се изисква по-бърза обработка… RÖFIX 867

 

Варо-циментова лека хастарна мазилка„rapido“

При реконструирането на сградите се изисква бърза реакция. Колкото по-кратко е  междинното време на съхнене, толкова по-продуктивно е то за изпълнителя. Поради тази причина, нашата основна цел е да предоставим на пазара една лека хастарна мазилка за вътре и вън, която да стяга по-бързо.  Този резултат успяхме да постигнем с варо-циментовата лека хастарна мазилка RÖFIX 867 „rapido“.

Измазване, обработка, завършване – всичко в един ден
 RÖFIX 867 Варо-циментова лека хастарна мазилка rapido – с минерални и органични леки добавки – може да се обработва само след ок. 2 часа. Тази мазилка не ни очарова само с времето си на обработка – тя е високо продуктивна, устойчива е на напрежение и е лесна за обработка. Така за изпълнителите, RÖFIX 867 е съвкупност от множество предимства, които оказват непосредствено положително влияние върху продуктивността.

Обработка
 Леката хастарна мазилка може да се обработва с обичайните машини за фини мазилки или на ръка.  RÖFIX 867 rapido варо-циментовата лека хастарна мазилка може да се използва върху всякакви сухи, минерални, стари и модерни основи на стени. Нейните свойства се забелязват най-добре върху високоизолационни тухлени зидарии.

Завършване
 За оформление на повърхностите могат да се използват всякакви паропропускливи, минерални RÖFIX Завършващи мазилки, като RÖFIX 715 Spezial благородна мазилка, RÖFIX Силикатна мазилка или RÖFIX SiSi® Putz Силикат-силиконова завършваща мазилка, както и съответните вътрешни и външни бои. Така, нищо не възпрепятства креативното оформление на повърхността. 

За повече информация: 

News RÖFIX 867 - Варо-циментова лека хастрана мазилка rapido 147,93 kB