Toolbox
Кошница с документи за изтегляне (0)
Индекс на продукти
Първа награда за иновативен продукт

Първа награда за Fixit 222 Aerogel Високоизолационна мазилка

 

По време на най-известният панаир в света „СТРОИТЕЛСТВО 2015“ в Мюнхен, дружеството за производство на сухи строителни смеси HASIT GmbH получи наградата „Високоизолационен продукт за 2015” в областта „Старо строителство” за продукта Fixit 222 Aerogel - Високоизолационна мазилка

Министъра на околната среда, опазването на природата, строителството и ядрената защита връчи 1-ва награда на HASIT. Това особено отличие беше прието от Hanswilli Jenke, CEO FIXIT GRUPPE и Peter Hartmann, Управител на дружеството за производство на сухи строителни смеси HASIT GmbH.

Първа награда за иновативен продукт

Вече за седми път националният работен кръг за реставрация на стари сгради (BAKA) и панаира в Мюнхен проведоха международно състезание на тема „Практика при старото строителство – награда за иновативен продукт”. Тази година конкурсът имаше за цел да насочи вниманието си към бъдещи идеи за създаване на продукти и системни решения, проектирани специално за прилагане в строителството и във всички съществуващи сгради. Журито присъди три основни награди, една специална и още шест други награди. 

Първа награда Aerogel

Разработената в продължение на много години минерална, високоизолационна мазилка е особено подходяща за енергийно саниране на запазващи стойността си фасади и паметници на културата, както и на ниши, преходи и арки за вътре и вън. Fixit 222 Aerogel Високоизолационна мазилка комбинира по уникален начин предимствата на минералните варови мазилки с положителните качества на един висококачествен изолационен материал, като по този начин задава нов стандарт за вътрешна и външна изолация.

Този иновативен изолационен продукт може да намерите в RÖFIX.

Подробна информация за Fixit 222 Aerogel Високоизолационна мазилка.