Toolbox
Кошница с документи за изтегляне (0)
Индекс на продукти
Pietracomfort

PIETRACOMFORT - системата, съчетаваща ефикасността на топлоизолацията с естетиката на изкуственият камък

 

За нас е удоволствие да Ви представим новостите, които вече обогатяват широката ни продуктова гама: PIETRACOMFORT - Сертифицираната система, която съчетава ефикасността на топлоизолацията с естетиката на изкуственият камък. Тази система е следствие на силното партньорство между RÖFIX и PIETRE D’ARREDO, един от водещите производители на висококачествени строителни материали и водещи строителни технологии.
 
 PIETRE D’ARREDO придава на изкуственият камък по-естествен външен вид, отлична адаптивна способност, лесна обработка и висока функционалност. Фирмата PIETRE D’ARREDO контролира цялата производствена верига на своите продукти и по този начин гарантира най-висок стандарт на качество. Доказателство за това начинание е преди всичко сертификата за качество, с който са отличени продуктите на PIETRE D’ARREDO.

PIETRACOMFORT е наличен в четири варианта: PIETRACOMFORT LIGHT EPS -Топлоизолация, PIETRACOMFORT ROCK Топлоизолация с минерална вата, PIETRACOMFORT CORK Топлоизолация с корк и PIETRACOMFORT WOOD Топлоизолация с дървесни влакна. Без значение от кой вид, PIETRACOMFORT има множество плюсове, като защита за вашият дом, подобрена топлоизолация, висока пожароустойчивост и по-висока устойчивост на механично повърхностно натоварване. PIETRACOMFORT може и повече: Благодарение на тази нова интегрирана система, енергийният разход на сградите се намалява значително, а жилищният комфорт се увеличава, при това без жилищните помещения да се боядисват допълнително.

Pietracomfort

Pietracomfort

PIETRACOMFORT LIGHT EPS Топлоизолация

PIETRACOMFORT ROCK Топлоизолация с минерална вата

Pietracomfort

Pietracomfort

PIETRACOMFORT CORK Топлоизолация с корк

PIETRACOMFORT WOOD Топлоизолация с дървесни влакна

И не на последно място е важно още веднъж да подчертаем, че PIETRACOMFORT е един продукт, който е произведен 100% в Италия, за който производителят дава гаранцияЕстествено PIETRACOMFORT повишава пазарната стойност на всяко жилище. Повече информация за новата интегрирана система от топлоизолация и изкуствен камък може да намерите на www.pietracomfort.it.

Продуктовата линия PIETRE D’ARREDO “naturalmente ricostruite” се произвежда и предлага от фирма Colmef. Компания с традиции, произвеждаща повече от 30 години технически производствени смеси за строителният бранш. Colmef GmbH произлиза от занаятчийска фирма, специализирала се в техниката на полагане и полирането на керамични плочки и естествен камък. И днес това е основната дейност на предприятието в тази област. PIETRE D’ARREDO е една от най-актуалните продуктова линия за изкуствените каменни облицовки. Тя е резултат на дългогодишно развитие и е ориентирана към традиционната архитектура и традиционният начин на изграждане на каменни къщи.

Продуктите на PIETRE D’ARREDO се отличават с високо качество на суровините и високо технологично равнище. Цялата продуктова гама на PIETRE D’ARREDO отговаря на най-високите изисквания на пазара и се предлага в различни цветове и модели. PIETRE D’ARREDO дава възможност за изпълнение на индивидуални и по-специфични екстериорни и интериорни облицовки с множество декоративни и архитектурни възможности.

PIETRE D’ARREDO Изкуствен камък е изключително подходящ за реновиране и саниране на нови сгради и се вписва перфектно в класическият и модерен строителен стил.

PIETRE D’ARREDO е символ на традиции, иновативност и устойчивост на атмосферни влияния. Продуктите на PIETRE D’ARREDO са синтез от традиционни ценности и техническо възможности за създаване на модерни строителни материали.

Pietracomfort

Pietracomfort

Pietracomfort

Pietracomfort

PIETRACOMFORT

PIETRACOMFORT