Toolbox
Кошница с документи за изтегляне (0)
Индекс на продукти
Produkt Renofinish

RÖFIX RENOFINISH®

 

Новото поколение универсални реновиращи и за сцепление шпакловки

Всички хубави неща са три на брой! С RÖFIX Renofinish® Рьфикс АД представя следващо поколение от успешните продукти от Reno-фамилията. Освен RÖFIX Renostar® и RÖFIX Renoplus® асортиментът се допълва с RÖFIX Renofinish® в областта на реновирането и санирането.

С RÖFIX Renofinish® продуктовият мениджмънт представя един нов и иновативен системен продукт за реновиране и ново строителство. Продуктът отговаря на специфичните изисквания за екологично и строително-биологично жилищно строителство.

„С новата генерация, с едно техническо изобретение и продължение на вече утвърдилите се и обичани от майсторите универсални, решаващи проблеми продукти RÖFIX Renostar® и RÖFIX Renoplus®, успяхме да разширим асортимента.“ очевидно е горд инж. Мартин Еп, продуктов мениджър за реновиране / саниране. „Милиони квадратни метри стари и нови площи успешно са изпълнение с тези две универсални, грандиозни шпакловъчни и мазилкови смеси.“, допълва инж. Еп.

Успехите на RÖFIX Renostar® и RÖFIX Renoplus® са прославени из цяла Европа и с много обичани от изпълнители и от години убеждават с безспорните си предимства:

  • безупречно качество на обработваемост
  • универсална приложимост
  • високо сцепление
  • специална парапропускливост
  • еластичност

Реновиращата и за сцепление шпакловка RÖFIX Renofinish® допълва оптимално вече доказалите се реновираща и за сцепление шпакловка RÖFIX Renostar® и реновираща и за сцепление мазилка RÖFIX Renoplus®.

С RÖFIX Renofinish® могат да се постигат висококачествени, гладки вътрешни и външни повърхности. Продуктът предлага устойчива гладкост едновременно с това са запазени предимствата на един минерален варов продукт:

  • минерални естествени суровини
  • висока паропропускливост
  • висока еластичност
  • втвърдяване без напрежение
  • универсална обработваемост

RÖFIX Renofinish® е предназначен както при малки площи за реновивиране така и за машинна обработка, върху стени и тавани. Минералният, природен продукт RÖFIX Renofinish® притежава преимуществата на шпакловка на основа хидратна вар и може да се обработва по всички възмжни начини, без проблем да се прилагат различни оформления. Затова RÖFIX Renofinish® е подходяща и за ремонтни работи и за заглаждане на големи обекти с най-високи изсквания.

RÖFIX Renofinish® е бъдещето на минералните шпакловки и изпълнява актуалните предписания и норми за качество на мазилковите повърхности.

Убедете се сами в качеството и универсалните възможности на „Reno-фамилията“, която включва продуктите RÖFIX Renostar®, RÖFIX Renoplus® и RÖFIX Renofinish®.

News Renofinish - Универсална реновираща шпакловка 199,25 kB