Toolbox
Кошница с документи за изтегляне (0)
Индекс на продукти
Renofino

Нов член в семейството на RÖFIX

 

Продуктите на RÖFIX от RenoFamily са считани за най-универсалното решение на проблемите в строителството. Поради минералният си състав и високо съдържание на вар, съответно паропропускливо действие, продуктите се отличават преди всичко с доброто си сцепление и с безпроблемната си обработка.

RÖFIX Renofino® допълва асортимента и завършва системата, като универсална фина мазилка за реновиране и сцепление на структурирани повърхности. 

RÖFIX Renofino® – Компетенции за варови фини покрития

С Renofino® Универсална фина мазилка за реновиране и сцепление, RÖFIX допълва RenoFamily. По-фина от Renoplus® и по-груба от Renostar®, новата фина завършваща мазилка е идеална за възстановяване на стари и за създаване на нови фини, завършващи покрития.
 

Благодарение на своята зърнометрия (0,8 mm), с Renofino® се постига фина структура на повърхностите, които отговарят както на много от традиционните, така също и на много от модерните разбирания за оформление на повърхността. Типичните традиционни повърхности, като например структурата - Edelfino, могат безпроблемно да бъдат постигнати с Renofino®.

Любимецът на всеки изпълнител
 Новият член от семейството на RenoFamily впечатлява преди всичко с лесният си начин на обработка, универсалното си приложение и красива си структура. Няма ограничения и за цветовите възможности - Renofino® е идеалната основа за всички строителни бои. Който иска да подчертае преди всичко фината структура на мазилката, може да го постигне най-добре както с минералните, така също и с варовите и минерални бои.

Строене по система
 Renofino® е иновативен продукт от системата на RenoFamily. Именно в комбинация с шпакловките Renostar® и Renoplus®, Renofino® е идеалната завършваща мазилка.

Повече информация може да намерите в новата брошура на RenoFamily, както и на страницата на продукта Renofino®.

 

News Renofino - Универсална фина мазилка 814,51 kB

Атрактивно оформление на повърхността вътре

  

Оформление на повърхността с Renofino®