Toolbox
Кошница с документи за изтегляне (0)
Индекс на продукти
RÖFIX Renopor® – Das Trockensaniersystem

RÖFIX Renopor - видео за обработка

 

RÖFIX добави ново видео в своя канал
Представяме Ви нов видеоклип с инструкции за за полагането на модерните и доказали се на пазара вътрешни изолационни системи на база паропропускливите, капилярно-активни калциево-силикатни плочи RÖFIX Renopor®.
 

Многообразни предложения на видеоклипове за обработка
Като една от водещите компании в строителният бранш, за RÖFIX качественото полагане на строителните материали е от особено значение. Поради тази причина ние се ангажираме с разширяване на професионалните умения и повишаване на стандарта при обработката на строителните материали. Видеоклиповете на RÖFIX за начина на обработка, както и материалите за допълнително образование и квалификация, са разработени от техническите консултанти на фирмата на отдел – изследвания и развитие. По този начин се подпомага активно допълнителната професионална квалификация на всички участници в строителният бранш.
Не оставят неизяснени въпроси.
На често задаваните въпроси като: „ Как точно се полага една варова мазилка? или „ Как може да се създаде здравословен климат в едно помещение?“, отделните RÖFIX видеоклипове дават коректни отговори. Всяка една стъпка, необходима за правилната обработка на всички RÖFIX системи е описана в тях подробно.

Zuschnitt RÖFIX Renopor® Systemplatten

Strukturierung RÖFIX Renopor®

Видеоклип за отстраняване на проблеми
„Как може да се санира една вътрешна стена и да се отстрани мухъла по нея?“, „ Как се отстраняват трайно проблеми, като вътрешният конденз?“, „Могат ли калциево-силикатни плочи да се полагат директно върху стара повърхност с мазилка?“ На тези и много други важни професионални въпроси за вътрешната изолация и санирането на вътрешни те помещения, получаваме отговор в новия видеоклип за начина на обработка. Кликнете върху новото видео.

Видеоклиповете на RÖFIX може да намерите на интернет страницата или на RÖFIX YouTube- канала „RÖFIX TV“.
https://www.youtube.com/watch?v=uYf1Q4Gka10&t=33s