Toolbox
Кошница с документи за изтегляне (0)
Индекс на продукти
Hippy Garden

Продължава успешното сътрудничество между „RÖFIX“ и „Hippy Garden“ в Загреб.

 

В Глиптотеката на Хърватската академия на науките и изкуствата, в прекрасна галерийна обстановка, която с архитектурата и значението си доказва колко е важна връзката между културата, изкуството и модата, беше представен ексклузивният проект „Дивите деца на Hippy Garden“. Под творческата палка на Джурджица Воркапич, дизайнер и творчески директор на „Hippy Garden“, и с помощта на RÖFIX, чрез изключително ясна визия висшата мода отново се съчета със строителството.

Дългоочакваното модно събитие продължава отбелязването на 15-та годишнина на „Hippy Garden“ и неограниченото във времето модно творчество, вдъхновено от вечната любов към живота, красотата, природата и свободата. Самият проект е замислен като пътуваща изложба от живи ароматни картини на автохтонните защитени растителни видове, които допълват най-новата модна художествена колекция на „Hippy Garden“. След възникването на идеята „RÖFIX“ се впусна в изработката на впечатляващите рамки, които заедно с творбите на „Hippy Garden“ привличаха най-голяма част от вниманието с изискания си и елегантен вид. За осъществяването на добрата идея използвахме няколко изделия от асортимента на „RÖFIX“:

След като си представихме изгледа на рамките, се захванахме за работа. Чрез специална техника на рязане и оформяне на стиропор създадохме страните, след това ги покрихме с RÖFIX Optiseal хидроизолационна смес, чиято цел беше да създаде специфичната структура на повърхността, а после всяка рамка беше грижливо ръчно боядисана и с прецизна техника на шприцоване създадохме ефекти на дълбочина и на състаряване, типични за подобни рустикални рамки.

Hippy Garden

Hippy Garden

Hippy Garden

 

 

След тържественото откриване на изложбата и на модната колекция в Глиптотеката на Хърватската академия на науките и изкуствата проектът „Дивите деца на Hippy Garden“ ще продължи пътуването си из Хърватия, пресъздавайки живата природа и насочвайки към важния проблем за съществуването и опазването на растителните видове. Така „Дивите деца на Hippy Garden“ ще достигнат до Ровин, Пула, Риека, Задар, Сплит, Дубровник и на островите Хвар и Брач, а след края на туристическия сезон проектът ще се пренесе в градовете на континентална Хърватия.

Гордеем се с успешния проект, тъй като отново доказахме, че дори несъчетаемите на пръв поглед неща могат напълно да се съчетаят.

Hippy Garden

 

Предлагаме ви галерия със снимки от това впечатляващо културно събитие.

Hippy Garden

Hippy Garden

Hippy Garden

Hippy Garden