Toolbox
Кошница с документи за изтегляне (0)
Индекс на продукти
Нови видео клипове

По-богат избор на видеоклипове за начина на обработка на системите RÖFIX

 

Като една от водещите компании в строителният бранш, за RÖFIX създаването на висококачествени строителни материали е от особено значение. Поради тази причина ние се ангажираме с професионални умения и висок стандарт при обработката на строителните материали. Видеоклиповете на RÖFIX, за начина на обработка, както и последващото предложение за допълнително образование и квалификация са разработени от фирмените технически консултанти на отдел – изследвания и развитие. По този начин активно се подпомага допълнителната професионална квалификация на всички участници в строителният бранш.

Не оставят неизяснени въпроси

На често задаваните въпроси като: „Как точно се полага една варова мазилка?“ или „Как може да се създаде здравословен климат в едно помещение?“, отделните RÖFIX видеоклипове дават коректни отговори. Отделните стъпки, необходими за правилната обработка на всяка от системи на RÖFIX, са описани подробно в тях.

На разположение са нови видеоклипове
 Междувременно RÖFIX предлага богат избор от видеоклипове за начин на обработка. Най-новите от тях са посветени на реновиращи и саниращи продукти. На разположение са също и видеоклипове за подовите системи на RÖFIX, както и за полуеластичните настилки от типа Creteo®Phalt. 
 
 Следва продължение

Поради голямото разнообразие от теми и области на приложение, RÖFIX се зае със задачата да създаде допълнителни видеоклипове. Предвидено е още тази година да бъдат на разположение още видеоклипове за начина на обработка.
 

Видеоклиповете на RÖFIX може да немерите на нашата интернет страница или на RÖFIX YouTube-канал „RÖFIX Bulgaria“.