Toolbox
Кошница с документи за изтегляне (0)
Индекс на продукти
Environment

RÖFIX поема цялостен ангажимент за опазване на околната среда

 

Екология - да върнем природата отново на човека

Най-добрата стратегия за опазване на околната среда е възможността тя да не се замърсява. Ключът към това е системният и продължителен процес на интегриране.

  • Най-краткия път към този процес е използването на опростени продукти т.е. с минимален брой съставни вещества.
  • Запазването на природните ресурси в този случай означава сведени до минимум използване на енергия, разход на материали и площ.
  • Креативните идеи обуславят по-ниски производствени разходи, по-удобно обслужване, по-малка поддръжка с резервни части и най-добри, от гледна точка на разходите, предпоставки за евтино извозване и отстраняване на отпадъците.
Екология - да върнем природата отново на човека

Началото е поставено с хастарните мазилки и хоросани. Днес към стандарта за качество на RÖFIX принадлежат над 200 продукта, които са предназначени за специфичните области на употреба за ново и старо строителство.

Природните строителни материали като RÖFIX - минералната мазилка от висококачествени бели мраморни пясъци, или висококачествената готова мазилка като RÖFIX силикатна мазилка или RÖFIX силиконовата в над 300 стандартни цветове са символ за качество и висока оценка и са предпочитани продукти за строене. Многобройните цветови нюанси са по желание на клиента или по различни тонкарти.

Сертификат ISO 14001 798,01 kB
Сертификат ISO 9001 797,96 kB