Як Бетон носи яки награди

Това не е обикновен, скучен бетон! Това е много ЯК бетон в торби по 25 кг. Толкова ЯК, че даже е напълно способен да донесе на веднъж много ЯКИ награди!

RÖFIX бетона CreteoStandart 990 B30 е готова суха смес, удобен е за употреба и с широко приложение за дома и градината. Той е верен помощник на домашния майстор: за стълбище, за оградата, за кашпите с цветята, за бетонови пътеки в градината и още много, много приложения. С него превръщате ремонта и обновяването в креативно хоби и удовлетворяващо изживяване. RÖFIX бетон CreteoStandart 990 B30 е с по-висок клас по якост на натиск, което го прави по-устойчиви и е с по-висока способността на материала да се възстановява след прилагане на определена сила на натиск.

Включи се в играта "Як бетон носи яки награди"

Само от 05.04.2021 г. до 30.04.2021 г. може да спечелиш комплект от 2 броя калъпи за градинска пътека, тениска и шапка или 20 торби бетон. Идеален подарък от RÖFIX за цялата пътека покрай лехите в градината! При това можете да я правите стъпка по стъпка, през уикенда, торба по торба, защото не ви притиска огромният куп със забъркан и изсипан от бетоновоза бетон, който дразни съседа.

Как да играя?

Само с две лесни стъпки можеш да спечелиш наградите. Влез в сайта на БГ Радио, отговори на въпроса на деня и вече си в играта. Можеш да следиш развитието на играта и наградените на нашата Facebook страница.

Много як RÖFIX Бетон 990 B30

Вземи бетон с 50% повече якост на същата цена и сътвори яки неща в твоята градина или интериора в дома

Видове бетони

Запознайте се с голямото и разнообразно семейство на бетоните на RÖFIX – серията висококачествени бетони с името Creteo.

Страницата се зарежда ...