Играй и спечели нова фасада за дома ти!

Играта приключи!

МЕЧТАНАТА ФАСАДА!

От известно време наблюдавате фасадата на вашия дом и си мислите колко по-приветлива би била с красива мазилка в наситен и свеж цвят. Копнеете за естетика и уют в дома ви, който е защитен от външните атмосферни влияния! В същото време твърдо вярвате, че енергийноефективното жилище пести средства и създава комфорт за семейството. Мислено си отбелязвате колко от вашите съседи вече топлоизолираха жилищата си и правите скрийншотове на ефектни фасади от сайтовете, снимате всяка къща или блок, който ви допадне. Събирате изгодни оферти, но държите на реномирания производител и на гаранцията. Мечтаете и обмисляте, събирате информация, но отлагате. Причини за отлагането колкото искаш - да не ги коментираме, защото списъкът може да бъде доста дълъг!

RÖFIX ВИ ПОДАРЯВА ЦЯЛОСТНА ТОПЛОИЗОЛАЦИОННА СИСТЕМА!

Ние знаем, че всеки голям ремонт изисква средства и енергия! Сега ти даваме уникален шанс да "облечеш" дома си с нова фасада, като се включиш в играта ни. Единственото, което трябва да направиш е да се регистрираш, да ни изпратиш описание и снимка на фасадата на жилището си и да ни напишеш накратко какво е за теб дома ти. Стартираме на 13 юли и ще очакваме вашите регистрации за играта не по-късно от 23:59 часа на 7 август.

В края на играта един от включилите се в нея на произволен принцип ще спечели цялостна комбинирана топлоизолационна система на RÖFIX!

Всеки от участниците получава и поощрителен RÖFIX подарък - уникална тениска с наш дизайн. Също така, всеки участник в играта, който след края й не е станал носител на голямата награда, може да се възползва от индивидуални, специално оформени преференциялни условия за комбинирани топлоизолационни системи на RÖFIX, за да осъществи своята мечта и да "облече" дома си.

Най-добрите описания по темата "Какво е за теб дома ти?" ще бъдат включени в годишния рекламен календар на RÖFIX за 2021 г.

КАК И КОЙ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ЗА ЦЯЛОСТНА ТОПЛОИЗОЛАЦИОННА СИСТЕМА НА RÖFIX?

Ние от екипа на RÖFIX държим на честната игра! Затова е важно за нас да ти представим ясни и точни прадвила за играта ни. Необходимо е да се запознаеш с тях преди да потвърдиш своето участие. Наред с това ти даваме възможност още сега да научиш повече и за иновативните ни топлоизолационни системи и фасадни решения, с които можем да ти бъдем полезни.

За твоя информация

Правилата на играта

Важно

Всеки пълнолетен има право да участва! Виж повече как бързо и лесно да се включиш в надпреварата за нова фасада! Можеш да спечелиш и много утешителни награди.

Системи с гаранция

Топлоизолационните системи на RÖFIX

Информация

Тук можете да научите повече за сертифицираните ни фасадни системи и техните качества. Ние гарантираме тяхната устойчивост, като им даваме до 25 години гаранция.

Кой спечели фасадата?

За нас

Независимо дали става въпрос за класическа система с мазилка, иновативна топлоизолационна система, бетонова повърхност или модерна завършваща мазилка или боя – RÖFIX е ваш надежден партньор при реализирането на всеки проект за енергийноефективни нови сгради, както и за вдъхновяващо реновиране на старите сгради.

Ние ви предлагаме най-доброто решение на база богато портфолио от продукти и доказани системни решения. Който се стреми към устойчиво строителство, се нуждае от солидна основа за това. Точно поради тази причина на преден план ние поставяме нашия ноу-хау опит, който е първата стъпка към успеха. Това в пълна сила важи, както за разработването на нашите продукти и системи, така и за развитието и прилагането на производствените ни технологии и за професионалното приложение на самия обект.

Иновации и качество

Нашата голяма цел са иновациите, благодарение на над 130 години опит и създаден собствен център за развитие и усъвършенстване на компетенции и умения. Само с иновативните, далновидните и съобразените с търсенето на пазара решения - технически сложни и в същото време безопасни и лесни за използване - можем да вдъхновим нашите клиенти и партньори в дългосрочен план.

Научете повече

Страницата се зарежда...