Кариера в RÖFIX

Екипна работа

Прозрачността и доверието са много важни за нас. Ние предлагаме работен процес, при който мениджърите винаги имат готовност да изслушат предложенията или притесненията на колегите си. В корпоративната култура обратната връзка е силно ценена. Работата в екип и постигането заедно на общите цели е основен принцип.

Позитивна атмосфера и социални придобивки

В допълнение към фирмените тържества и забавления, акцентът е поставен и върху социалните придобивки. Като започнем от безплатни напитки в офисите, преминем през служебни автомобили на разположение, осигурен служебен транспорт, ежемесечни безплатни талони и суми за храна, безплатна здравна застраховка и пр.

Личностно и професионално развитие

Фокусът е върху насърчаването и подкрепата на служителите в тяхното личностно развитие в синхрон с професионалното им израстване. Потенциалът на служителите се признава и насърчава. Компанията предлага много възможности за напредък и реализация.

Обучения

Независимо дали се провеждат на всяко тримесечие или се организира едно голямо годишно обучение – всички те се провеждат с цел по-добрата квалификация на служителите и за по-високо професионално самочувствие. Това от своя страна стимулира личностното им развитие и удовлетвореността от работата.

Нашите служители са най-ценното ни предимство

В допълнение към качеството на нашите продукти, нашите служители са наш основен приоритет, защото те са най-ценното ни предимство. Ние оставаме успешни на пазара благодарение на техните креативни идеи, now-how и страстта в професионализма. За нас е важно служителите ни да се чувстват в добри ръце. Застъпваме се за тях: индивидуални, финансирани възможности за допълнително обучение, атрактивни гъвкави модели и събития за служителите са само част от нашите практики.

Оформете бъдещето на RÖFIX с нас и станете част от международния ни екип. Чрез иновациите и прогреса ние гледаме напред заедно.

Ние предлагаме точното работно място за теб!

Он-лайн

Покана

Станете част от нашия екип!

Изпратете своето CV бързо и лесно чрез нашия формуляр за кандидатстване. Прикачете свободно всякаква допълнителна информация, която е важна за вас.

Защита на лични данни

Защита на лични данни за кандидати за работа
pdf
413 KB