RÖFIX - Новости и решения

133 години изграден и доказан опит ни дават предимството да предложим на нашите клиенти и партньори високо ниво на професионална консултация, съчетана с богато продуктово портфолио и стремеж към иновативни решения за постигане на устойчиво строителство.

RÖFIX Строително списание

Интересно

RÖFIX Строително списание

RÖFIX Строително списание. Всичко, което е интересно, забавно и заслужаващо Вашето внимание. Погледнете зад кулисите на RÖFIX.

Решения за ново строителство

Wärmedämmsystem_Burgas_Tsarevo.jpg

Фасадата

Фасадата на новата сграда до голяма степен определя външния вид на вашата къща. В същото време фасадата трябва да създава защита от външните условия и да отговаря на високите енергийни изисквания.

Referenz_UP_Klimt_IMG5584.tif

Вътрешни стени и тавани

Придайте на стаите си индивидуална атмосфера. Повърхностите, структурите и цветовете ви позволяват безброй вариации.

Фасадни изолационни системи

Многообразие от системи и материали за енергийната изолация на фасадите. Прегледайте и научете повече за това какво трябва да имате предвид.

04540454.tif

Подови системи

Дали е от естествени материали като дърво, камък, керамични плочки или от изкуствени материали, както и килим или мокет, нашите подови системи предлагат солидна основа за всяко подово покритие.

 

Решения за стари сгради

Renovieren_Bahnhof_Plovdiv.jpg

Фасадата

Старите фасади често не дават приятен изглед. Чрез подходящо реновиране те ще блестят в ново великолепие и ще отговарят на съвременните изисквания.

Вътрешни стени и тавани

Когато вътрешните стени биват реновирани, те носят със себе си нова атмосфера.

Haus_Wärme_Kosten_iStock_30543586_XXXL.jpg

Енергоспестяващо саниране

Kомфортът в помещенията зависи от температурата на повърхността на стените. Ефективната топлоизолация гарантира приятни температури в помещението, независимо от времето навън.

Estrichverlegung mit Uhr_BFB385.tif

Подови системи

Подовата система е важна за високия стандарт на живот. Поради силните натоварвания, които поема, е нужно да обърнете голямо внимание на нейното изграждане.

Решения за сгради - паметници на културата, строителни тенденции

Сгради - паметници на културата

Запазването на паметниците на културата е от първостепенно значение за нашето общество. Основната цел е опазване на стари дизайни и исторически типове сгради. RÖFIX ще се радва да Ви помогне в това!

Referenz_Niveau-Ausgleich_264.tif

Строителни тенденции

За актуалните тенденции, засягащи санирането на съществуващи сгради.

Решения за градината и ландшафтно оформление

Направи си сам

Идеи за градината

Независимо дали искате да реновирате оградата на градината, да създадете удобна алея или да направите оригинални кашпи за цветята, най-доброто решение е RÖFIX 990 B20 – хоби бетон.

Бетон и строително инженерство

Бетонът ви предлага широк спектър от приложения и е правилното решение за много строителни задачи.