RÖFIX - Новости и решения

135 години изграден и доказан опит ни дават предимството да предложим на нашите клиенти и партньори високо ниво на професионална консултация, съчетана с богато продуктово портфолио и стремеж към иновативни решения за постигане на устойчиво строителство.

Решения за ново строителство

Фасадата

Фасадата на новата сграда до голяма степен определя външния вид на вашата къща. В същото време фасадата трябва да създава защита от външните условия и да отговаря на високите енергийни изисквания.

Вътрешни стени и тавани

Придайте на стаите си индивидуална атмосфера. Повърхностите, структурите и цветовете ви позволяват безброй вариации.

Фасадни изолационни системи

Многообразие от системи и материали за енергийната изолация на фасадите. Прегледайте и научете повече за това какво трябва да имате предвид.

Подови системи

Дали е от естествени материали като дърво, камък, керамични плочки или от изкуствени материали, както и килим или мокет, нашите подови системи предлагат солидна основа за всяко подово покритие.

 

Решения за стари сгради

Фасадата

Старите фасади често не дават приятен изглед. Чрез подходящо реновиране те ще блестят в ново великолепие и ще отговарят на съвременните изисквания.

Вътрешни стени и тавани

Когато вътрешните стени биват реновирани, те носят със себе си нова атмосфера.

Енергоспестяващо саниране

Kомфортът в помещенията зависи от температурата на повърхността на стените. Ефективната топлоизолация гарантира приятни температури в помещението, независимо от времето навън.

Подови системи

Подовата система е важна за високия стандарт на живот. Поради силните натоварвания, които поема, е нужно да обърнете голямо внимание на нейното изграждане.

Решения за сгради - паметници на културата, строителни тенденции

Сгради - паметници на културата

Запазването на паметниците на културата е от първостепенно значение за нашето общество. Основната цел е опазване на стари дизайни и исторически типове сгради. RÖFIX ще се радва да Ви помогне в това!

Строителни тенденции

За актуалните тенденции, засягащи санирането на съществуващи сгради.

Решения за градината и ландшафтно оформление

Направи си сам

Идеи за градината

Независимо дали искате да реновирате оградата на градината, да създадете удобна алея или да направите оригинални кашпи за цветята, най-доброто решение е RÖFIX 990 B20 – хоби бетон.

Бетон и строително инженерство

Бетонът ви предлага широк спектър от приложения и е правилното решение за много строителни задачи.