Идеи за градината

Керамичните плочки, паветата и покритията от естествен камък са сред най-старите дизайнерски инструменти в архитектурата. Може да се създаде голямо разнообразие от пространства вътре и вън. Няма ограничения за творчеството. RÖFIX разработи специално координирани продукти и системни решения за подходящо покритие и професионален монтаж. Тъй като в допълнение към дизайнерските аспекти, облицоването с плочки и павирани повърхности трябва да отговаря на техническите, физически и икономически изисквания.

Бетон - универсален и доказан

Бетонът е материал, който се използва за много видове работа в строителството, градинарството, озеленяването и пътното строителство. Бетонирането на основите, поставянето на граници на пътеката, изграждането на стени и много повече се извършва с този разнообразен строителен материал. С бетонът също може лесно да се отливат различни форми.

Предоставянето на точното количество в правилната консистенция или качество на строителния обект изисква интелигентно планиране, дългогодишен опит и високо ниво на познания за този специален материал. Може да се произвежда на място или в смесителна инсталация. RÖFIX бетонът в силоза винаги осигурява необходимото количество в точното качество и в точното време.

Както професионалните, така и „направи си сам“ потребителите оценяват предварително смесения бетон поради високите стандарти за качество и рационалната и безпроблемна способност за обработка.

Хармония в много отношения

Градините трябва да съшествуват заедно със заобикалящата ги среда и със сградата да образуват хармонично звено. Тенденцията към приближаването ни към природата също връща паветата като материал за изграждане на пътеки, тераси, алеи, площади и места за сядане. Големият избор от различни формати, цветове и повърхностни структури позволяват почти безкрайно разнообразие от дизайни за ландшафтни и градински оформления.

Подложени на усилено движение площи, направени от павета, са с много високи изисквания поради тяхната употреба. Те могат да бъдат сигурно закрепени само с внимателно полагане на висококачествени строителни разтвори, които гарантират дълъг експлоатационен живот и висока здравина.

В своята серия от продукти Creteo®Gala RÖFIX предлага хоросани за каменна зидария, бързостягащ бетон, разтвор за фугиране на фуги при паважни блокчета и плочи, за вътрешно и външно приложение, дренажен бетон с трас, както и разтвори за ремонт на асфалт.

Външни плочки

Керамичните плочки са исторически модерен строителен материал и един от най-старите дизайнерски инструменти в архитектурата. Разнообразието от цветове, формати и дизайн оставя място за индивидуални идеи и отговаря на най-високите изисквания. В зависимост от качеството и естеството си, плочките са подходящи както за вътрешни, така и за външни помещения.

Страницата се зарежда ...