Много як RÖFIX Бетон B30 на яка цена!

Представяме ви RÖFIX бетон с помощта на кратък блиц:

Кое прави RÖFIX бетона CreteoStandard 990 B30 толкова ЯК?

Високият клас по якост на натиск С25/30.

Къде можете да използвате RÖFIX бетоните от серията CreteoStandard?

В дома, в градината и за вашето хоби.

Колко килограма е торбата на RÖFIX бетона CreteoStandard 990 B30?

Удобна торба от 25 кг.

На каква промоционална цена е по-якият RÖFIX бетон CreteoStandard 990 B30?

На цената на RÖFIX бетона CreteoStandard 990 B20 - с якост на натиск С 16/20.

Мога ли да си направя пътечка в градината с якия бетон на RÖFIX?

Разбира се, бетонът е изключително подходящ за целта. 
 

Вземи бетон с 50% повече якост на същата цена и сътвори яки неща в твоята градина или интериора в дома

Да оставим за малко настрана така актуалната в екстериора и интериора комбинация от сравнително груба, едра, натурална варова мазилка и естествено дърво. Тази тенденция определено има своите последователи и то не без основание. Какво по-хубаво от здравословен климат в дома, чисти, бели стени и ухание на дървесина! Вдъхновени от природата, ние от RÖFIX разработихме цяла серия от  продукти в тази посока, обединени в системата CalceClima.

В крайна сметка, има места в дома ни, където трябва да разчитаме на здрав, издръжлив на механично влияние материал, който да има високи показатели за якост на натиск, да е устойчив на влага, химични влияния и замърсители. Такива места са масивните външни и вътрешни стълби, пътеките, бордюрите и площадките в гадината, масивната основа на външната ограда и пр.

Ако пък сте по-скоро фенове на също толкова актуалната друга гледна точка на интериорния дизайн – комбинацията от бетон и стъкло, то тогава със сигурност можете да потърсите вдъхновение във възможността да внесете елемента „бетон“ в дома си. Не е вярно, че това не е еко, просто е алтернативната му версия, ако залагаме на отделни елементи и детайли. Без да е натрапчиво, а в същото време е впечатляващо, красиво и практично, семплите интериорни решения от натурален, груб бетон освежават дома и му придават оригиналност и уют.

Какво е важно да знаем за бетона, подходящ за подобни строителните проекти, изброени по-горе. На първо място, това е неговата якост. Класът по якост на натиск е най-важното свойство на бетона. Колкото по-висока е якостта, толкова по-устойчив на разрушаване е материала и е с по-висока способността на материала да се възстановява след прилагане на определена сила на натиск. RÖFIX е единственият производител на сухи строителни смеси, който предлага на българския пазар сух бетон в торби от 25 кг. с клас по якост на натиск С25/30. Това означава, че  Creteo®Standard 990 B30 е с 50% по-як от стандартния на пазара и издържа без да се разруши на механично напрежение  ≥ 30 MPa.

Така нареченият от RÖFIX „бетон за домашния майстор“  има още едно огромно предимство – можете да използвате  Creteo®Standard 990 B20 /якост на натиск от ≥ 20 MPa/ с големина на камъчетата в него от 4 mm, или бетонът B30, в който камъчетата са 8 mm. Така за всяка ваша идея и съответното й предназначение ще имате различна едрина на материала. Няма нужда да споменаваме, че бетонът в торби по 25 кг. е много по-удобен и много по-лесно можете да си набавите точно такова количество, каквото ви трябва, като остатъкът да съхраните за следващата употреба в рамките на 12 месеца, стига да спазите указанията за съхранение на производителя.

Третото, най-атрактивно предимство на RÖFIX бетона Creteo®Standard 990 B30 точно в този момент е, че само до края на месец май при покупката на продукта получавате 50% повече якост на атрактивна по-ниска цена.

Атрактивна цена на RÖFIX Бетона

Промоция

Само от 05.04. до 05.06. при покупка на RÖFIX бетона Creteo®Standard 990 B30 получавате 50% повече якост на същата цена. Така на практика плащате по-ниска цена, а получавате бетон с по-висока якост.

Играйте с RÖFIX

Игра

Спечели практични награди за твоя дом и градина с играта на RÖFIX "Як Бетон носи яки награди".

Идеи за градината с RÖFIX бетон

Вашето място за релакс и забавления може да се преобрази буквално за един уикенд с бетона на RÖFIX

Идеи за интериора от бетон

Кашпи за терасата, бетонови сувенири, креативни елементи за освежаване и модернизиране на дизайна у дома

Страницата се зарежда ...