Нови интериорни идеи от бетон – минималистичен дизайн през есента

Готова суха бетонова смес в торби CreteoStandart 990 B30 от RÖFIX за вашите проекти

Бетонът е най -използваният композитен материал - от обикновени или дори специфични строителни проекти до декоративни дребни предмети. 

На строителния обект през есента специалистите предпочитат да използват бетон в торби за всички малки елементи и конструктивни детайли, където бетонът в особено големи количества, доставен чрез бетоновоз например, не е никак практично и удобно решение. RÖFIX бетонът с висока якост на натиск B30 е особено подходящ за отливането на стъпала, завършващи елементи по парапетите на терасите, уплътняване на щранговите отвори, за щурцове и пр. Строителите са улеснени, а процесът е облекчен с този бетон.

В същото време интериорните, дизайнерски детайли и елементи от бетон, набират скорост. Леенето на бетон в различни форми и размери е толкова лесна задача в днешно време, особено след като има малки разфасовки в торби на готова суха бетонова смес. Просто трябва да добавиш вода според указанията и готово. Все повече хора избират сами да си направят вкъщи креативни проекти от бетон – това е и хоби, и практично интериорно решение.

При това бетонът е адски модерен! В комбинация с дърво или метал е направо удар в десятката! От бетонни маси за кафе, елегантни скулптурни мивки за баня и всякакви аксесоари и саксии за цветя - има голямо разнообразие от идеи, от които да черпите вдъхновение. Събрахме селекция от различни прекрасни идеи за бетон, които ни се видяха привлекателни и лесни за реализация. Разгледайте галерията от снимки и си изберете любимия проект, който да започнете тази есен.

Семейството на бетоните на RÖFIX – серията висококачествени бетони с името Creteo.

Познавайки съществените разлики в свойствата на бетона, създадохме линията RÖFIX Creteo® – продуктова група, посветена именно на темата „бетон“ и задоволяваща специфичните изисквания при различните проекти. Опитът на RÖFIX създаде Creteo® продуктите като правилното решение за всяка една конкретна ситуация. Съставът на бетоните непрекъснато се развива и подобрява. Разработват се и се произвеждат бетони с все по-високи показатели. В зависимост от техните специфични свойства, различните видове бетон са подходящи за съответните конкретни направления:

■ Creteo®Standard – сухи бетоново смеси в торби за по-малки строителни елементи, фундаменти, колони, цокли, стълбища, зидове и декоративни хоби-елементи в интериора и градината.

■ Creteo®Shot – тук влизат торктрет бетоните на RÖFIX. Думата „торкрет“ произлиза от латински, „tor” – “гипс, мазилка“ и “cret” – „уплътнение“. Синоними на торкрет бетон са пръскан бетон, шприц бетон, шоткрет бетон.

■ Creteo®Repair – серията продукти за възстановяване, репрофилиране и защита на бетона

■ Creteo®Special – специални разтвори за ремонта на бетона

■ Creteo®Inject – инжекционни бетони и бетони аз анкериране

■ Creteo®Gala – градинско и ландшафтно строителство

  • Промоция: Вземете сега 5 торби RÖFIX бетон CreteoStandart 990 B30 и 6-тата торба е подарък! Промоционалните условия са валидни до 31 ноември 2021 г.
  • Позвънете на безплатен номер *2020 и попитайте къде най-близко до Вас можете да намерите този бетон.
  • Свалите Техническата карта с нужните указания за работа с #Якия бетон
  • Тук можете да намерите отговорите на най-често задаваните въпроси за #Якият Бетон

Харесайте Facebook страницата ни и се абонирайте за нашия YouTube канал за повече нагледна и актуална информация и видео. Споделете с нас проектите си на нашата Facebook страница.

За вътре

Твоето хоби

Други интериорни идеи от бетон

Кашпи за терасата, бетонови сувенири, креативни елементи за освежаване и модернизиране на дизайн у дома.