Компания с традиции

RÖFIX – марката, предлагаща комплексно обслужване и асортимент в областта на строителството

RÖFIX AG е интернационален бранд със седалище в австрийската област Форарлберг. Марката е основана през далечната 1888 г. като малка тухларна и варница и през годините се е развила до компания, предлагаща богат асортимент от продукти и системни решения за строители, инвеститори, архитекти, майстори, дистрибутори на строителни материали и за крайните клиенти в бранша.

Независимо дали става въпрос за класическа система с мазилка, иновативна топлоизолационна система, бетонова повърхност или модерна завършваща мазилка или боя – RÖFIX е ваш надежден партньор при реализирането на всеки проект за енергийноефективни нови сгради, както и за вдъхновяващо реновиране на старите сгради.

Нашата голяма цел са иновациите, благодарение на над 130 години опит и създаден собствен център за развитие и усъвършенстване на компетенции и умения. Само с иновативните, далновидните и съобразените с търсенето на пазара решения - технически сложни и в същото време безопасни и лесни за използване -можем да вдъхновим нашите клиенти и партньори в дългосрочен план.

Основните ценности на RÖFIX

Отговорност.

Здраве в дома, комфорт и енергийна ефективност са водещите мотиви за нас при създаването и подобряването на продуктите ни. Така надграждаме дългогодишния си опит и широки специализирани знания - от ефективна топлоизолация до съобразени с изискванията за реновиране и реставриране решения. В допълнение към техническите иновации ние отдаваме особено значение на екологичните продукти и системните решения.

Доволни клиенти.

Добрите взаимоотношения с нашите клиенти и партньори са в основата на успеха ни. Стремим се към коректни и дълготрайни партньорства. На фокус за нас са разработването на продукти с високо качество, компетентност, професионални консултации, ориентирани към търсенето на работещото решение, гъвкава логистика, както и съпътстващи услуги и сервизна поддръжка.

Работа в екип.

Стремим се да създадем комфортна и сигурна работна среда. Отдаваме голямо значение на екипната работа, базирана на уважение и взаимодействие помежду ни, независимо от цвета на кожата, пола, възрастта, религията или длъжността, която някой заема служителят в компанията.

Над 130 години история в няколко кадъра

1888

Йозеф Вейнгер

Основаване

Заедно със своя брат Йозеф Вейнгер основава малка варница и тухларна и така поставя началото на първото производство.

Работниците

Първите дейности

Основаване

Една малка група от 4-5 постоянни работници постигали първите високи резултати в кариерата в градчето Рьотис.

Помощници

Първите, включващи се в производството

1939

Снимка е запечатила спомена за първите, които се включват и помагат в изграждането на производството.

Професионална помощ

Промишлено производство

1952

Машинното производство на стоките напредва. Все повече и по-модерни машини се включват в производствения процес в хода на развитието на компанията.

След войната

Работа в кариерата

1960

В собствената кариера добивът на дребен чакъл, пясък и скала напредва успешно.