Безплатното приложение RÖFIX ColorDesign

Възможност за интерактивен индивидуален дизайн – цветовият ви проект вече е осъществим по всяко време на мобилното ви устройство

Да избереш най-правилния цвят за дадена стена много често се оказва непосилна задача, която може да ни донесе много нерви и стрес. Мострените каталози на цветове често не могат да ни дадат ясна  представа как би стоял точно този цвят върху една цяла стена. Сега селекцията на подходящи цветове е изключително бърза и лесна чрез мобилното приложение RÖFIX ColorDesign. При това можете да го изтеглите напълно безплатно. RÖFIX Color Design е достъпно за сваляне от Google Play Store и от Apple App Store.

Колко по-просто може да бъде? Отваряте приложението, снимате стената или фасадата и правите с пръсти дизайна директно върху тъч-скрийн екрана на устройството си. Не са ви необходими никакви обучения или предварителен опит. На момента виждате дали избрания цвят си отива с цвета на пода, на дограмата или на мебелите. За повече забавление, на разположение са и галерия от готови проекти, върху които да разигравате безкрайни цветови комбинации. Симулаторът на светлина помага да съобразите как би изглеждал върху повърхността подбрания цвят сутринта, на обяд или вечерта. Това ще намали до минимум вашите колебания между различни цветови нюанси. Предлагаме и функция за запазване и споделяне на проектите, която ще оптимизира комуникацията и вземането на решения между собственика и изпълнителя или изпълнителя и производителя, например.

Цялата богата палитра на Цветовия каталог на RÖFIX е на ваше разположение. Можете да избирате измежду няколкото „инструмента“ в приложението, за да постигнете максимални резултати при боядисването. Ако търсите своя любим цвят в каталога на RÖFIX, инструментът „Намери точния цвят“ ще ви бъде от голяма полза. Качете в приложението снимката на вътрешна стена или фасада, на която се вижда любимия ви цвят и то автоматично ще намери неговия съответстващ. Когато окончателно вземете решение за цветовете на вашия проект, бутонът Контакт ще ви отведе директно към нашия сайт, където можете да намерите контактите на нашите търговски представители, както и на нашите партньори в цялата страна. Там можете да отправите и писмено своето запитване чрез готовия формуляр.