Мазилки и материали

Мазилки и материали

Перфектно съобразени с вашите нужди!

Съществеността за външното покритие

Строителите и архитектите поставят високи изисквания към цвета, строителната физика и структурата на външните стени. Те също трябва да са в хармония с цялостния архитектурен стил на сградата. В случай на исторически сгради-паметници обикновено има официално изискване за възстановяване на оригиналната мазилка. За обикновените модернизации изискванията са същите като за новите сгради.

Продуктите за строителство на варова основа са единственото правилно решение за строителни задачи в съществуващи сгради, особено при обновяване на сградите паметници на културата. Варовите топлоизолационни мазилки от RÖFIX имат предимството, че запазват стари, предимно неравномерни строителни конструкции и ги обновяват с енергийна ефективност.

Минерални завършващи мазилки

Екологичният икономичен елемент на дизайна
Фините мазилки отстояват трайността и вечната красота повече от 100 години. Фината мазилка е фабрично произведена висококачествена минерална суха мазилка. Екологично безвредните й компоненти, като бяла вар и бял цимент, са уникални и ненадминати в Европа. Различните структури, цветове и зърнометрии гарантират изразителен и индивидуален дизайн на повърхността. Фините мазилки бързо стягат и са устойчиви на атмосферни влияния. Благодарение на минералния си състав те постигат възможно най-високата паропропускливост. Простата обработка и най-доброто съотношение цена-производителност правят фините мазилки популярен и икономичен дизайнерски елемент за интериори и фасади.