Бърза замазка RÖFIX 973

Само сега - бърза замазка на цената на стандартна!

Земновлажната циментова замазка е стандартно строително решение, върху чието полагане и предназначение сякаш не сме свикнали да се замисляме. Защо? Защото основна замазка, положена на дебел слой, се чака да изсъхне! Това е правило и ние се съобразяваме с него! И съответно чакаме! Стандартният срок е 28 дни, за да може след това спокойно да положим следващия слой - плочки, паркет, ламинат и пр. 

Защо да чакаме дълго, ако има по-бързо решение на същата цена?

Нашите специалисти разработиха бързата замазка RÖFIX 973 CT 20 в отговор на търсенето на продукт, който да дава стабилна и здрава основа и в същото време да пести време. След 24 часа по замазката може да се ходи, а на 7-мия ден може да се полага следващия слой. Искате да научите повече техническа информация за възможностите на този продукт? Прочетете повече за RÖFIX 973 CT 20. 

Сега пожете да потърсите при нашите партьнори бързата ни замазка на цената на стандартна RÖFIX замазка!  

Възползвайте се от промоционалните условия, както и от хубавото време преди температурите рязко да паднат. Ако това все пак се случи, имаме строително решение - серията зимни продукти.

Кой каза, че бързата работа е срам за майстора? Бързо решение, стандартно полагане.

Roefix
Roefix
Roefix
Roefix
Roefix
Roefix

Обработка

RÖFIX циментови замазки в силоз или на торби могат да се обработват с всички добри смесители и помпи за замазки. Те се смесват с вода до земновлажна консистенция.

Смесеният разтвор се транспортира чрез помпа за замазки или ръчно до съответното място за полагане.

На определено място за полагане трябва да има подготвени полета с предварително отбелязано ниво за замазката. Тя се издърпва хоризонтално с мастар, като се оставят всички съществуващи фуги от основата

За да се постигне качеството на замазката съгл. EN 13813 тя трябва да се уплътни добре с гребло или лопата.

След уплътняването замазката се изтегля гладко с мастар.

След като замазката е оформена на изискуема височина и след кратко време за втвърдяване (ок. 15-30 мин.) тя се заглажда с подходяща машина ("хеликоптер" или др.). Не трябва да се добавя вода.

Roefix

Полезна информация

Къде можете да закупите по промоцията?

Партньори

Намерете бързо и лесно най-близкия до вас дистрибутор на RÖFIX - възползвайте се от промоционалните условия. Нашите партньори ще ви консултират на място за още качествени и изгодни строителни решения.

Научете повече

Още решения и препоръки за Подови системи.

Страницата се зарежда...