Строителни продукти със зимна формула

Серия от 5 зимни продукти на RÖFIX за работа при ниски температури

Всеки уважаващ себе си шофьор бърза да смени своите гуми, когато температурите паднат през есента. Всеки уважаващ себе си строител, бърза да достави на обекта си серията от зимни продукти на Röfix за работа при ниски температури, защото се доверява на опита на специалистите в над 130-годишната австрийска компания.

Есенното застудяване често е причината даден строителен обект да се замрази и да не се издаде навреме. Така инвеститорите търпят загуби, а крайният клиент не може да се наслади на новото си жилище или офис и става нетърпелив. За да удължат строителния сезон, специалистите на RÖFIX разработиха специални зимни формули на някои от основните продукти на марката като хоросан за зидане, флексови лепила за плочки, лепило и шпакловка за топлоизолация и добавка за пастьозни мазилки. Работата с тези продукти, докато температурите падат, дава спокойствие на строителите, че ще се справят в срок със строежа.

Важно е да отбележим, че става дума за работа при температури над +1⁰С и без риск от замръзване.

RÖFIX 950 F

Варо-циментов зидарски хоросан - M5

Хоросан за зидарии при нормални конструктивни натоварвания. Характеризира се с добра машинна обработка, с висок добив и с лесно ръчно нанасяне. Температурата на въздуха и на основата не трябва да е под +1°C. 

Към продукта

RÖFIX WINTERSTAR

Лепило и шпакловка за топлоизолация

Минералнo, сивo лепило и армираща смес с подобрено втвърдяване, за работа при по-ниски температури, но без риск от замръзване, за фасадни изолационни плочи от полистирол (EPS-F). За работа в студения и влажен период при температури от +1°C до +10°C.

Към продукта

RÖFIX AG 650 FLEX S1

Еластично лепило за плочки C2 TE S1

Еластично лепило без приплъзване, деформируемо (S1) тънкослойно. За полагане на фаянс, теракота и гранитогрес, както и естествен камък, без опасност от оцветяване. Специално за подове с термично натоварване, като напр. тераси, балкони и замазки при подово отопление. При работатемпературата на околната среда и на основата не трябва да е под +5°C. С по-бързо набиране на якост.

Към продукта

RÖFIX AG 670 FLEX S1 MBM SPEZIAL

Среднослойно лепило C2 TE S1

Среднослойно лепило за полагане на керамични плочи с големи размери, за плочи с профилирана задна страна, както и за плочи от изкуствен или естествен камък Подходящо за под и стена, както и за подово отопление. С по-бързо набиране на якост. 

Към продукта

RÖFIX SA 922 X-DRY

Ускорител за пастьозни завършващи мазилки

Добавка за силиконови и полимерни мазилки за ускоряванена процеса на свързване при влажно и студено време. Оптималните условия за обработка са при +5°C до +10°C (температура на въздуха и основата) до макс. 85 % относителна въздушна влажност.

Към продукта

Полезно

За ваше улеснение

Калкулатор на разходна норма

С RÖFIX Калкулатора на потребление ще научите всичко нужно само в няколко стъпки.