Многобройни изисквания

Многобройни изисквания

- едно голямо предизвикателство

Екология и устойчивост

Качеството носи екологичност и икономичност
При правилна обработка мазилките са дълготрайни. Те защитават надеждно вътрешните стени от механични натоварвания в продължение на много години. Минералните завършващи мазилки се основават на естествени материали. Подходящи са като вътрешен повърхностен материал както за хора, така и за животни. Те са произведени по начин, който спестява ресурси. Производството на пастьозни завършващи мазилки изисква по-големи технически усилия. Минералните и пастьозните завършващи мазилки са устойчиви и вечно модерни поради дългия им експлоатационен живот и високата ефективност.

Климат на закрито и здравословен начин на живот

Естествените материали създават комфорт

През последните години потребителите стават много по-чувствителни към боравенето със строителни продукти в личната си среда. Методите за измерване значително се подобриха, така че замърсителите вече могат да бъдат открити в много по-ниски концентрации и да се изследва тяхното въздействие върху хората. Минералните мазилки се основават на чисто природни съставки. Поради здравословния си характер те са особено подходящи за вътрешни и външни мазилки.

Удобният и балансиран жизнен климат е от решаващо значение, така че хората и животните да се чувстват комфортно в стаите. Това включва по-висока температура на повърхностите на стената през зимата, така че явлението неприятни „течения“ да не се проявява. В същото време ние караме стаите да се чувстват по-прохладни през лятото. Разликата между температурата на стаята и стената на повърхността не трябва да бъде повече от 3 ° C. Този диапазон обикновено е между 19 ° C и 22 ° C.

Повърхностите на вътрешните стени могат да бъдат проектирани по различен начин. Завършващите мазилки след това могат да бъдат облицовани с други материали като плочки, тапети и др. Възможно е също така да се полагат всички структури мазилки по творчески начин. Подходящият материал позволява много характерни и индивидуални решения за вътрешни повърхности на стената точно според вашите идеи.