Красиво оформление у дома

Бои и покрития, цветове

RÖFIX е откритият партньор на тема интериорни и екстериорни бои. С цветове може да създавате определени настроения или да придадете на Вашите помещения напълно ново излъчване. Тук не се изисква на всяка цена шарения, а една хармония от различните цветни елементи, активиращи сетивата. Светът е прекалено пъстър, за да прекарваме времето си между бели тапети. Бъдете вдъхновени, имайте куража да експериментирате с цветовете.

Фини степенувани нюанси, изчистени комбинации и техники отвеждат във вълнуващи измерения. Безкрайните варианти дават избор за индивидуален цвят на екстериора и интериора. Открийте Вашия цвят: светлите тонове въздействат леко и дружелюбно, хващат окото от далече и всяко помещение изглежда по-просторно. Тъмните тонове действат мрачно, притеснително, ограничително и придават понякога закътаност. Студените цветове създават дистанция, пасивни са и създават впечатление за деловитост и функционалност. Те действат успокоително и освежаващо. Топлите цветове създават близост и една индивидуална, уютна и домашна атмосфера, въздействат стимулиращо и активизиращо.

В света на RÖFIX боите и материалите се поставят постоянно нови акценти. За добре обмислени концепции, които поставят човека и архитектурата в хармония. Човек преоткрива цветовете, създава атрактивни интериори с атмосфера.

RÖFIX ColorDesign App

Представяме ви приложението RÖFIX ColorDesign, което ви помага да направите своя собствена стилна и индивидуална декорация на вътрешни и външни повърхности. Функциите му включват:
- 9 различни езика
- Разгледайте между официалните палитри за интериор и екстериор RÖFIX
- Използвайте ги за оцветяване на вътрешни или външни стени на снимките, които сте направили.
- Използвайте инструмента за съвпадение на цветовете, за да намерите най-добрия цвят в диаграмата RÖFIX ColorDesign
- Запазете и споделете вашите дизайни
- Използвайте визуализации за справка, когато купувате цветове магазини с RÖFIX продукти
- Оптимизиран както за телефон, така и за таблет.

Намерете приложението на Google Play и App Store.