Референции

29 Референции
Еднофамилна къща в Царево, Бургас

Топ референция

Еднофамилна къща в Царево, Бургас

Университет Велико Търново

Жилищен комплекс от затворен тип Sunny View Central, Слънчев бряг

Регионален исторически музей, Плевен

Жилищен комплекс Elegance, Драгалевци

Централен вход на двореца Шонбрун, Виена

Дворецът Шонбрун е една от най-важните културни ценности и забележителности в Австрия. През 1972 година ЮНЕСКО включва Шонбрун в списъка на Световното културно наследство.

Плувен басейн, Миминг

Обкантването на обществения плувен басейн е изпълнено с Creteo®Phalt. За по-добър естетически външен вид, висококачественият разтвор за полуеластични настилки е оцветен.

Хотел Cascadas, Слънчев бряг

Пасивна къща на сем. Круг

Пилотен проект за RÖFIX 773 каменна мазилка. Тази драскана мазилка се използва за първи път в оформлението на пасивна къща.

Жилищен комплекс Elegance, Драгалевци

Мостът Sägerbrücke, Дорнбирн

В процеса на модернизация на градската среда беше подновен и мостът над река Дорнбирнен Ах. Този проект допринесе, както за подобряването на потока и безопасността на движението, така също и за модернизиране на градската инфраструктура.

Мина Бор, Сърбия

Язовирна стена Цанков камък

ПАВЕЦ Белмекен

Къща Колпинг Брегенц

Иновативният проект превърна историческата сграда от недвижимо културно наследство в изключителен пример за сграда със социална функция.

Позитано 14, София

Зографски манастир, Атон

Белчин, Цари Мали град

Festung Peristera, Peshtera

Църквата Св. Георги, Арбанаси

Голф клуб Ранквайл

Новата сграда на голф клуб Montfort в Ранквайл е изпълнена най-висококачествената система StoneEtics®. Освен централното местоположение, това което е отличителен белег на съоръжението е прекрасното ландшафтно оформление.

Жилищна и офис сграда Am Garnmarkt, Гьотцис

Резултатът от този всеобхватен и емблематичен проект е сграда, успешно адаптирана за търговски пространства, офиси и жилищни помещения. Енергийноефективната фасада с клинкерни плочи превръща проекта в значим не само за центъра на град Гьотцис, но и за целия регион Куменберг.

Офис сграда Mössler, Филлах

Тъмните фасади са голямо предизвикателство във всяко едно отношение. Системата SycoTec предлага трайно решение за дълги години. Процесът на обработка е съчетание от художествена естетика и висше изкуство.

Жилищен комплекс Elegance, Драгалевци

Хотел Катлея, с. Крушуна

Хотел Casa de Oro, Созопол

Многофамилна жилищна сграда, Несебър

Комплекс Marvel Delux, Слънчев бряг

Хотел Sun and Sea, Слънчев бряг

  • 1