За вашето търсене на „шпакловка“ имаше 183 съвпадения.

RÖFIX Renostar®

Минерална реновираща шпакловка, свързващ мост и площна шпакловка върху варови и варо-циментови мазилки. Нанася се на пласт с дебелина от 1 до 10 mm.|Армираща смес за саниране на ТИС или фасадна мазилка, в комбинация с RÖFIX P50 Армираща мрежа. Заглаждаща шпакловка за обработка на обичайни строителни носещи основи.

Към продукта

RÖFIX W50

Минерално лепило и шпакловка за фасадни полистиролни плочи(EPS-F).|За шпакловка с дебелина от 3 mm /минимална дебелина на слоя MDP/.

Към продукта

RÖFIX PF 110 FILL

Универсална шпакловка и пълнител за стени и тавани според стандарта EN 13963 за гипсокартонени плоскости и гипсова шпакловка в съответствие с EN 13279.

Към продукта

RÖFIX Polystar®

Минералнo, бяло лепило и шпакловка за фасадни изолационни плочи от минерална вата.|За шпакловка с дебелина от 3 mm /минимална дебелина на слоя MDP/.

Към продукта

RÖFIX CalceClima® Finish Decor

Фабрично приготвена, готова за полагане, пастьозна тънкослойна шпакловка. Универсална, естествено бяла шпакловка на варова основа за супер гладки вътрешни стени, върху основи от бетон, гипсокартон и мазилка.

Към продукта

RÖFIX Renofinish®

Минерална, реновираща и изравнителна шпакловка с универсално приложение. Възможна е дебелина на полагане от 1 до 2 mm.|Изравнителна шпакловка върху минерални основи, като варо-циментови, гипсо-варови мазилки, устойчиви стари мазилки или бетонови повърхности и плоскости за сухо строителство. За обработка на товароносими,…

Към продукта

RÖFIX Renofino®

Минерална, реновираща и фина свързваща шпакловка с универсално приложение. Възможна е дебелина на полагане от 1 до 10 mm.|Фина изравнителна шпакловка върху минерални основи, като варо-циментови, гипсо-варови, устойчиви стари мазилки или бетонови повърхности, както и гипсокартонени плочи. За обработка на товароносими,…

Към продукта

RÖFIX Finish Mineral

Заводски приготвена, готова за употреба тънкослойна шпакловка. Универсална, с възможност за пръскане, естествено бяла минерална шпакловка за вътрешни стени и тавани върху бетон, мазилка и основи от гипсокартон. За покриване на тавани, готови строителни елементи и строителни плочи за стени, както и за изравняване на…

Към продукта

RÖFIX P50

Изпитана в система, универсално приложима, алкалоустойчива стъклофибърна мрежа за влагане в RÖFIX шпакловки и армиращи смеси.|Системен компонент на RÖFIX топлоизолационни комбинирани системи.

Към продукта

Creteo®Repair CC 151

Висококачествена полимерномодифицирана еднокомпонентна шпакловка, на минерална основа за запълване на неравности, всмукнатини, чакълени гнезда и егализиране на бетон преди следващо покритие.|За прилагане при възстановяване и заздравяване на бетонни елементи съгл. ЕN 1504, при които разтворът не е подложен на статично…

Към продукта
Какво търсите?