Новият фасаден конфигуратор от RÖFIX

Новият фасаден конфигуратор от RÖFIX

Дигитално приложение за избор на цвят и структура за Вашата фасада

Научете повече

С новия Фасаден Конфигуратор RÖFIX България разширява своите дигитализирани услуги и удобства към клиентите по отношение на Цветовия си каталог и оформлението на фасадите. Така се предоставя удобна, екологича и икономична алтернатива на досегашното цветово ветрило и мострите. 

RÖFIX разширява своята гама от дигитални услуги. С новия Фасаден Конфигуратор клиентите вече могат да опознаят и изпробват разнообразието от материали, цветове и дизайни на RÖFIX продуктите и още по-лесно да подберат най-желания и оригинален резултат според техните идеи. „Досега предимно се работеше с примерни мостри или хартиени цветови каталози, което е по-бавно решение и не дава представа на клиента за цялостната картина на проекта. С фасадния конфигуратор предлагаме на нашите клиенти лесно за използване, дигитално приложение, което е на разположение денонощно. Само с няколко щраквания всеки може да се превърне в дизайнер “, допълва управителят на RÖFIX България инж. Красимир Христов.

Фасаден конфигуратор - ето как работи

В конфигуратора е възможно да оцветите повърхностите според вашите собствени желания или да им придадете различни структури. Приложението работи както за интериора, така и за фасади на еднофамилни къщи или по-големи жилищни сгради. „Инструментът не само е в помощ на крайният клиент, но също така строителят, интериорният дизайнер или архитектът могат да използват приложението, за да дадат на своите клиенти още по-добри идеи и съвети. Има избор от над 400 цвята от цветовата палитра RÖFIX, както и над 30 структури ”, казва Здравка Кирилова, маркетинг и вързки с обществеността в RÖFIX.    

В допълнение към селекцията от примерни изображения, клиентите могат лесно да качват и редактират снимка на собствената си фасада или вътрешна стена. Различни творчески дигитални инструменти, типични за дизайнерските програми като четки, вълшебни пръчици и пр., придават атрактивност и практичност на приложението. Фасадният конфигуратор предлага и функция за мащабиране или възможност за регулиране на яркостта. След това можете просто да запазите проекта си. Ако все още има нужда от промени, работният файл може да бъде изтеглен и редактиран отново по-късно.

"Важно е да отбележим, че все пак е правилно да се проведе консултация с наш търговски представител или партньор от дистрибуторската ни мрежа, за да може да се изгогви финална мостра на цветовете и структурите според одобрения вече дигитален проект. Това се прави с цел да няма разминаване в цветовите нюанси и съответно в очакванията на клиента!", добавя Гергана Чавдарова - продуктов мениджър на RÖFIX България.

Ново

Направете дизайн онлайн

RÖFIX Фасаден конфигуратор

С новия фасаден конфигуратор на RÖFIX можете лесно да пресъздадете мечтаната фасада с нашата богата гама от цветове и структури!

Маркетинг мениджър

Здравка Кирилова