RÖFIX с изцяло обновен сайт и много нови функции и възможности

RÖFIX България посрещна пролетта на 2020 с нов сайт, насочен както към специалистите в бранша, така и към крайните клиенти. Наред с модерния, интуитивен дизайн, ние насочихме усилията си към създаване на функционалности и улеснения, които да са полезни в ежедневната работа на нейните партньори и клиенти. 

Страницата ни е изградена на принципа на Минимализма – с плосък дизайн и ясна хоризонтална подредба. Заложили сме на силни, завладяващи цветове, близки до корпоративната ни същност. Използвали сме т.нар. „бяло пространство“, което спомага за подобряването на естетичния вид на страницата и за отпочиване на окото на потребителя.
Дизайнът е изцяло адаптивен – пригоден за всякакви дигитални устройства.

Креативната платформа дава възможност на потребителите да се потопят в новия дигитален свят на RÖFIX: Продуктова търсачка и Калкулатор на разходна норма, които помагат да се изберат точните продукти според вида на проекта и да се получат насоки как да се прилагат съответните продуктови решения. Можете да намерите подходящия контакт с най-близкия до вас RÖFIX - консултант или търговец на строителни материали. В секцията Фаворити всеки може да си създаде акаунт със свое виртуално пространство, където да съхранява PDF-файлове с Технически карти, Декларации за експлоатационни показатели, актуалната ни Ценова листа, брошури, наръчници, информация за референтни обекти, CAD-детайли и пр. Бързо и лесно в сектор Downloаds посетителите имат възможността да свалят на локално устройство най-необходимите им документи. А в раздел Строителни тенденции и решения може да се научи много по темите за разширяване, обновяване или ново строителство.

Специален акцент сложихме на 3D модела на Къщата на RÖFIX, където лесно се намират продукти според продуктова група и област на приложение, за да се ориентира по-лесно крайният клиент в широкото ни продуктово портфолио.
Със спецално разработената Powermail система всеки посетител на сайта може да се свърже с нас, като ни зададе въпрос или ни изпрати мнение, оплакване, съвет чрез Формуляр за автоматична връзка . Същата система поддържа и опцията да се кандидатства за работа при нас чрез Формуляр за автоматично кандидатстване.
Референтните ни обекти са подбрани с качествении снимки, показващи реалния краен ефект и крайния резултат от добре свършената работа. 
Ако проявявате интерес към всякаква интересна техническа информация за нашите продукти, новини около създаването на нови продукти, събития и пр. може да се абонирате за нашия Newsletter.

Сърфирайте и се забавлявайте!