Работа в условия на епидемия и извънредно положение

Уважаеми партньори и клиенти,
Скъпи приятели,

Как сте? Държите ли се?

Обръщаме се към вас с надежда, че ви намираме, както и вашите близки, колеги и приятели, в добро здраве и в позитивно състояние на духа, напук на обстоятелствата!

В условията на създалите се ограничения в следствие световната пандемия от корона вирус бихме искали накратко да ви информираме какви мерки предприе нашата компания, както и да ви върнем актуална обратна информация за съвместния ни процес на работа в рамките на страната ни към този момент.

#остани вкъщи

Част от нашите служители, при които това беше възможно, преминаха към home office като принцип на работа.

Това не пречи на оптималния работен процес и той протича нормално и ефективно. Ще ви бъдем благодарни, ако ни връщате обратна информация за процеси и услуги, при които виждате нерационалност или спад на ефективността. Така ще си помогнем да преодолеем ситуацията по-спокойни и уравновесени.

#бъди отговорен

Служителите на компанията, които не могат да напуснат работните си места, продължават да работят при засилени хигиенни и предпазни мерки, наложени от Министерството на здравеопазването и Кризисния щаб.

Производственият и логистичният процеси протичат нормално, заявки се изпълняват и имаме готовност да проявяваме гъвкавост и да откликваме на вашите нужди и изисквания, продиктувани от обстоятелствата. Разбира се, наложили сме ограничения на неспешните лични контакти, срещи, както и всякакви планирани вътрешнофирмени събития. Текат постоянни мероприятия по проверка и контрол за изпълнението на предприетите мерки. Отложихме за по-късен етап и външните ни инициативи по залесяване от кампанията „Бъди оранжев, мисли зелено!“, както и провеждането на Ден на майстора и обучения от платформата RÖFIX Academy. Когато ситуацията се нормализира, ще ви изпратим информация за подновяването на проектите.

#бъди съпричастен

Съвместната ни работа неимоверно води до близки контакти между наши и ваши служители, което е предпоставка вирусът да се предава от едно лице на друго, предвид неговата агресивност. В духа на чисто човешката съпричастност и проявата на загриженост, отговорно заявяваме готовност незабавно да ви уведомим, в случай че наши служители или лица от тяхното обкръжение са диагностицирани като носители на вируса. Искрено се надяваме да срещнем същата ангажираност от ваша страна и към нас.

Не се съмняваме, че навременната грижа за здравето на служителите и техните семейства е както наша, така и ваша висша цел.

#бъди позитивен

Несъмнено пандемията ще засегне повечето браншове в страната, в това число и строителния. Нека не се поддаваме на слабости и манипулации. Паниката не е наш приятел.

Убедени сме, че заедно можем да се справим с последствията, като мобилизираме всичките си усилия и ресурси. Уверяваме ви, че всеки, който е коректен към нас, в лицето на RÖFIX България и екипа ни може да разчита на коректен и надежден партньор в качеството ни на компания, част от големия европейски холдинг FIXIT GRUPPE.

В този момент най-важната ни мисия е да опазим нас и близките ни здрави и така да спрем разпространението на епидемията.

С приятелски поздрав,
Екипът на RÖFIX България