Кой спечели фасадата?

Кой спечели фасадата?

Победителят е Стефка Петрова!

ДОМЪТ, КОЙТО СПЕЧЕЛИ НОВА ФАСАДА ОТ RÖFIX, ПРИНАДЛЕЖИ НА СТЕФКА ПЕТРОВА!

Честито на госпожа Петрова!

Ще „облечем“ нейния дом с топлоизолационна система с 10-годишна гаранция! Полагането на системата също ще бъде поето от наша страна, като гарантираме, че то ще се извърши от проверена и одобрена от RÖFIX фирма-изпълнител.
Победителят беше изтеглен на случаен принцип от инж. Красимир Христов – Управител на RÖFIX България в присъствието на нотариус Петкана Минева и комисия с членове: Здравка Кирилова – маркетинг и връзки с обществеността на RÖFIX и инж. Димитър Яков – технически директор на RÖFIX. Бяха изтеглени и двама резервни участника, в случай че в рамките на 5 работни дни след тегленето печелившият не се яви, откаже се или след осъществяване ни контакт и проверка не отговаря на предварително заложените изисквания в правилата. Тегленето беше заверено със специален протокол от страна на нотариус Минева.
В играта се включиха 670 участника, от които 560 са валидни участия. 

Каква е следващата стъпка? 
Играта приключи, но приятните емоции, свързани с нея, продължават! С всички валидни участници в нашата игра ще се свържем лично, за да изпълним обещанието си да им предложим безплатна консултация, както и изключително атрактивни, специални индивидуално оформени предложения за предстоящият ремонт на фасадата на техния дом.
За нашия екип беше истинско удоволствие да споделим с всеки един участник емоционалното описание на неговото жилище! Благодарим ви, че ни допуснахте до святото място, наречено „дом“!
Наистина обичаме да обличаме дома ви!

Репортаж за една нова фасада

ИГРАТА "ОБИЧАМЕ ДА ОБЛИЧАМЕ ДОМА ТИ" ПОЖЪНА ОГРОМЕН УСПЕХ!

"Моят дом е моята крепост" не е изтъркано клише! В това се убедихме, след като получихме стотици емоционални описания за това какво е за вас домът ви. Повечето от вас ни изпартиха снимки на своето жилище и го описахте с много любов и топлина. Точно такова усещане създадоха у нас вашите домове - като най-святото място, където човек се чувства истински щастлив!
Играта на RÖFIX приключи на 7 август - петък, така както беше посочено в правилата.
На произволен принцип в присъствието на нотариус ИЗТЕГЛИХМЕ ПОБЕДИТЕЛЯ на 12 август.
Поради големия брой участници ще се постараем да раздадем максимално бързо и СПЕЧЕЛЕНИТЕ ТЕНИСКИ чрез нашите дистрибутори по места и със съдействието на колегите от търговския екип.

Разбира се, ние сме на разположение за вас, за да уточним всякакви детайли по приключилата игра и най-вече във връзка с получаването на наградите.

Игра

Обичаме да обличаме дома ти!

Спечелилите в съвместната игра с Радио N-JOY.