Бауфест "Рьофикс и приятели" 2018

„BAUFEST RÖFIX И ПРИЯТЕЛИ“ СЪБРА НА ЕДНО МЯСТО  НАД 2000 МАЙСТОРИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ПРЕЗ 2018 ГОДИНА

На сцената на феста излязоха едни от най-големите звезди на българската поп и рок музика.

На 20 октомври 2018 година на стадион „Локомотив“ в град Септември RÖFIX се проведе „BAUFEST RÖFIX и приятели“. Фестът е част от платформата на RÖFIX „Лигата на майсторите“.

За първи път компания от строителния бранш организира фест с подобен мащаб, който да събере на едно място един толкова важен сегмент от строителството, който често бива пренебрегван и неразбран – майсторите. Екипът на RÖFIX има друга гледна точка по темата: ние ценим майсторлъка, за нас майсторите често са нашето вдъхновение, а техните креативност, трудолюбие и професионализъм са достойни за уважение. Затова ние ги събрахме на едно място на по бира, за да обсъдим досегашните ни съвместни успехи, бъдещите ни планове и за да създадем нови контакти и приятелства. Фестът продължи повече от 12 часа с нон-стоп хубава музика, качествени скара и бира. На сцената излязоха култови български изпълнители и групи като Михаели Филева, Графа, ЪпсурТ, Обратен Ефект, Васко Кръпката, Б.Т.Р., Севи, както и септемврийският фолклорен танцов ансамбъл Загоровче. За доброто настроение на всички се грижеха и нашите приятели от Аламинут.

След едни толкова силен и запомнящ се старт с над 2000 души присъстващи, екипът на RÖFIX планира да превърне феста в ежегодна традиция.

Идеята за такъв празник не е спонтанна. Тя се роди преди година в екипа на RÖFIX, но чакаше своето точно време, за да бъде реализирана. Няма по-подходящо време за такъв празник от навечерието на Димитровден – 26 октомври, когато е Денят на строителя и в годината, в която марката навършва 130 години от своето основаване през далечната 1888 г., а стъпването й на българския пазар се е случило преди точно 15 години.

Фестът се проведе с любезната подкрепа на нашите приятели и партньори: Община Септември в лицето на кмета г-н Марин Рачев, Огняново-К, Стиросаур, Холсим, Дигипс, Нидекс, Раватерм, Протектор, Малтех.