Baufest RÖFIX и приятели 2019

„BAUFEST RÖFIX и приятели 2019“ посрещна повече от 5300 гости от строителния бранш и жители на град Сливница

Събитието е най-мащабното, организирано до сега, за строителните професионалисти в страната

За втора поредна година австрийската компания RÖFIX организира най-мащабното събитие за строителния бранш в България - BAUFEST RÖFIX и приятели. На стадиона в гр. Сливница компанията домакин посрещна повече от 5000 гости, които да обменят опит в строителството, да се запознаят с последните иновации  и най-новите продукти в строителството, но и да се забавляват и да отпразнуват заедно успешно реализираните проекти, както и да поставят началото на нови.

Специални гости на BAUFEST RÖFIX и приятели 2019 бяха кмета на Община Сливница г-н Васко Стоилков, г-н Торстен Биба, управител на RÖFIX за Източна Европа, г-н Нарзит Мужкич управител на RÖFIX Сърбия, както и висшия мениджмънт на строителните компании Сдружение Топливо, Топливо АД, "Трейс София" АД, партньори от фирмите „Артекс“, „Артстрой“, ГБС, „Инфраструктурно строителство“ АД, Деян Стоянов – управител на Стабил Ди и много други.

Игри и забавление

И тази година основната цел на събитието бе да се забавляват заедно строители, архитекти, студенти по архитектура, партньори и дистрибутори на RÖFIX. Гостите имаха премериха сили в различни съревнования, както спортни като футбол, тенис на маса и дартс, така и типични за бранша като състезание със строителни колички. Турнирът по футбол беше с предварително записване и събра 20 отбора от майстори, които в оспорвана надпревара се бориха за купата на RÖFIX.

По време на събитието наградите бяха основен мотиватор за участие в игрите и активностите. На строителния фест посетителите спечелиха над 5000 награди на обща стойност над 20 000 лв., между които и турбозолна машина за мазилки MALTECH.

Шоуто и настроението бяха на ниво, благодарение на актьорите от Аламинут. Музикалните изпълнители от Step By Step изпяха любимите рок класики, за да подготвят публиката за хитовете на Влади Ампов „Графа“, който представи най-популярните си песни в едночасов концерт.

Кулминацията на вечерта озари небето с красиви фойерверки, които дадоха старт на танците, когато на сцената излезе за двучасово изпълнение на живо сръбската легенда Миле Китич.

„За нас BAUFEST RÖFIX и приятели е събитие, което не просто обединява строителния бранш, но и създава общност. Тази година всички го очакваха с нетърпение, защото могат да обменят идеи, да разберат повече за иновациите, да създават нови контакти и не на последно място да се забавляват. Убедени сме, че именно хората, които се забавляват заедно, работят по-сплотено и мотивирано.“ – каза инж. Красимир Христов, управител на Рьофикс България.

BAUFEST RÖFIX и приятели се осъществи благодарение на подкрепата на Община Сливница,

Холсим, ДиГипс, Стиросаур, Нидекс, Малтех.

Медийни партньори на събитието Радио Енерджи, Радио 1, Радио Сити, Радио Вероника.