Ден на майстора в новия шоурум на Стабил Ди в Пловдив

„Петък - ден на майстора“ е класика в строителния бранш в страната, създадена и въведена от екипа на RÖFIX България. На тези специално организирани събития обикновено се събират майстори, строителни фирми, крайни клиенти и активно участват в демонстрациите, игрите, като си похапват вкусна скара и на чаша бира разменят идеи, научават нови неща за продуктите и системите на RÖFIX.  В същото време се възползват от възможността да закупят продукти и системи на марката с до 50% намаление в рамките на деня.
На 13 март се проведе „Ден на майстора“ в новия шоурум на Стабил Ди в Пловдив, като в рамките на събитието над 100 души се включиха активно в демонстрацията. Някои от тях лично пробваха да направят оригинален дизайн на мазилка с помощта на декоративната завършваща мазилка RÖFIX DECOR Putz и на венецианската мазилка с гланциращ ефект RÖFIX CalceStucco.
Търговският екип за Регион Южна България, продуктовият мениджър на RÖFIX и демонстратора бяха през деня на разположение на посетителите, като ги консултираха професионално и им даваха идеи и насоки за най-доброто реализиране на техните проекти в областта на фасадата, топлоизолационната система, подовите замазки и лепилата за плочки, декоративните завършващи мазилки и пр.