Правила на играта

ИГРАЙ С RÖFIX!

Ние от екипа на RÖFIX държим на честната игра! Затова е важно за нас да ти представим ясни и точни правила.

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА?

Вие сте частно лице, собственик на еднофамилна къща:
В условията на играта приемаме и залагаме, че обектът и неговата фасада, която предстои да се ремонтира/обнови, ще бъде наричана и приемана навсякъде с ключовия термин "жилище".

В играта може да се включи всеки пълнолетен български гражданин, който е с навършени 18 години и е въвел коректно своите данни. В играта може да се включва само юридически собственик на жилищни площи, които се намират на територията на страната, като при спечелване на голямата награда, участникът е длъжен да предостави на оторизиран нотариус Нотариален акт, с което да докаже своята собственост и едва тогава може да се възползва от наградата. В играта нямат право да се включват единствено служители на RÖFIX и техните семейства. 
Всеки участник се съгласява, че предоставения снимков материал на фасадата на жилището му може да бъде използван с рекламна и маркетингова цел за популяризиране на играта в социалните мрежи, както и за последващи маркетингова и рекламна активност на марката, свързани с играта. Собственикът на жилището, който в края на играта печели нова фасада за дома си, се съгласява да се включи в оповестяването му като победител в социалните медии, браншовите медии, националните медии, както и комуникационните канали на RÖFIX, а марката от своя страна декларира, че няма да злоупотребява с предоставените лични данни и снимков материал без предварителното знание на победителя. С потвърждаването на участието си в играта, участникът се съгласява и разрешава да получава по е-мейл и/или по Viber последваща актуална маркетингова информация. RÖFIX събира, обработва и използва Вашите лични данни съгласно Общия регламент на Европейския съюз относно защитата на данните (ОРЗД на ЕС) и приложимата за нашата компания национална нормативна уредба във връзка със Защитата на личните данни.

КАКВА СИГУРНА НАГРАДА ПОЛУЧАВА ВСЕКИ ОТ ВКЛЮЧИЛИТЕ СЕ?

Всеки участник получава поощрителна награда - уникална тениска на RÖFIX, като допълнително ще уточним как ще е най-удобно да си я получи лично. Също така, всеки участник в играта, който след края й не е станал носител на голямата награда, може да се възползва от индивидуални, специално оформени преференциялни условия за комбинирани топлоизолационни системи на RÖFIX, за да осъществи своята мечта и да "облече" дома си.

КАКВА Е ГОЛЯМАТА НАГРАДА И КАК СЕ ИЗБИРА ПОБЕДИТЕЛЯ?

Всеки, попълнил своите данни коректно и изпратил снимка на фасадата, която предстои да се ремонтира, се счита за участник. Победителят ще бъде избран на случаен принцип чрез специално външно софтуерно приложение, гарантиращо конфиденциалността на данните и честността на избора.
Голямата награда е цялостна комбинирана топлоизолационна система RÖFIX BASIS с 10 години гаранция. Към наградата ние сме добавили още една приятна изненада - като специален бонус е осигурено и полагането на системата от страна на одобрени от RÖFIX строителни специалисти. 
Играта стартира на 19 юли. Ще очакваме вашите регистрации за играта не по-късно от 23:59 часа на 06 август. Ще обявим победителя не по-късно от 7 работни след края на играта.

 

Страницата се зарежда...