Играта „Обичаме да обличаме дома ви!“

Втори сезон на играта с още повече награди и изненади

Не всеки ден можете да получите подобно уникално предложение да спечелите нова, безплатна фасада на своята къща! За втора поредна година ние от RÖFIX ви даваме шанс да „облечете“ дома си с фасадна система на утвърден австрийски производител със 133-годишен опит. При това напълно безплатно!

Единственото, което трябва да направите е да се запознаете с правилата на играта, да направите проект на своята мечтана фасада през нашето най-ново приложение или да снимате фасадата на дома си, да попълните формуляра за участие, като ни изпратите и проекта си или снимка и да стискате палци вашата сграда да е „щастливката“, която ще облечем.

За ваша информация

Стъпка 1 - Прочети правилата на играта

Важно

Само с няколко минимални бързи и лесни стъпки можете да се включите. Прочетете повече за условията на надпреварата.

Стъпка 2

Създай свой проект на мечтаната фасада

чрез фасадния конфигуратор на RÖFIX или директно отиди на стъпка 3

Стъпка 3 - Попълни формуляра за участие

Вторият сезон на играта „Обичаме да обличаме дома ви!“ дава възможност на едно семейство да подобри уюта, комфорта и здравословната среда в дома си с нова фасада. И не само това?

С нашите приятели от Радио Енерджи сме ви подготвили още изненади и награди! Включи се в съвместната ни игра тук и можеш да спечелиш 5 л от най-новата интериорна боя RÖFIX Inside TOP.

Научи повече за нашите фасадни системи

Системи с гаранция

Топлоизолационните системи на RÖFIX

Информация

Тук можете да научите повече за сертифицираните ни фасадни системи и техните качества. Ние гарантираме тяхната устойчивост, като им даваме до 25 години гаранция.

Сигурна фасада

Мазилка на фокус

Устойчиво

Силиконова завършваща мазлика RÖFIX Siliconharzputz PREMIUM - Премиум мазилка за фасади с Премиум качество!

Модерни решения

Фасадни мазилки

Красиво

Минералните или пастъозните завършващи мазилки, като материали с различни структури, цветове и зърнометрия, създават изразителни, индивидуални фасадни решения, удовлетворяващи клиенти и архитекти.

Победители - сезон 1

2020

Кой спечели фасадата?

За нас

Независимо дали става въпрос за класическа система с мазилка, иновативна топлоизолационна система, бетонова повърхност или модерна завършваща мазилка или боя – RÖFIX е ваш надежден партньор при реализирането на всеки проект за енергийноефективни нови сгради, както и за вдъхновяващо реновиране на старите сгради.

Ние ви предлагаме най-доброто решение на база богато портфолио от продукти и доказани системни решения. Който се стреми към устойчиво строителство, се нуждае от солидна основа за това. Точно поради тази причина на преден план ние поставяме нашия ноу-хау опит, който е първата стъпка към успеха. Това в пълна сила важи, както за разработването на нашите продукти и системи, така и за развитието и прилагането на производствените ни технологии и за професионалното приложение на самия обект.

Иновации и качество

Нашата голяма цел са иновациите, благодарение на над 130 години опит и създаден собствен център за развитие и усъвършенстване на компетенции и умения. Само с иновативните, далновидните и съобразените с търсенето на пазара решения - технически сложни и в същото време безопасни и лесни за използване - можем да вдъхновим нашите клиенти и партньори в дългосрочен план.

Научете повече

Страницата се зарежда...