Играта „Обичаме да обличаме дома ви!“

Сезон 2 на "Обичаме да обличаме дома ви!" приключи!

Включиха се над 500 участника.

Получихме толкова много разнообразни снимки на български домове и проекти на фасадите им.

Това ни вдъхнови и мотивира да продължим с тази инициатива! И в същото време ни стана толкова мило!

За наше огромно съжаление силният дъжд по време на концерта на Ceca и Преслава в събота и адската буря преди това не ни позволи да изтеглим печелившата фасада! Над 3000 души очакваха с нетърпение своите любимки и сърце не ни даде да ги караме още да стоят под дъжда.

В момента уговаряме нов ден с нотариуса, за да проведем съвместно тегленето на фасадата. Със сигурност това ще се случи до края на седмицата!

Стискаме ви палци!

Спечелилите 5 литра боя

Имената на наградените от съвместната игра с Радио ENERGY и с Радио CITY.

Важно

За ваша информация

Правилата на играта

Кой спечели фасадата?

Запознайте се с името на печелившия от играта "Обичаме да обличаме дома ви - сезон 2"

Научи повече за нашите фасадни системи

Информация

Системи с гаранция

Топлоизолационните системи на RÖFIX

Тук можете да научите повече за сертифицираните ни фасадни системи и техните качества. Ние гарантираме тяхната устойчивост, като им даваме до 25 години гаранция.

Устойчиво

Сигурна фасада

Мазилка на фокус

Силиконова завършваща мазлика RÖFIX Siliconharzputz PREMIUM - Премиум мазилка за фасади с Премиум качество!

Красиво

Модерни решения

Фасадни мазилки

Минералните или пастъозните завършващи мазилки, като материали с различни структури, цветове и зърнометрия, създават изразителни, индивидуални фасадни решения, удовлетворяващи клиенти и архитекти.

За нас

Независимо дали става въпрос за класическа система с мазилка, иновативна топлоизолационна система, бетонова повърхност или модерна завършваща мазилка или боя – RÖFIX е ваш надежден партньор при реализирането на всеки проект за енергийноефективни нови сгради, както и за вдъхновяващо реновиране на старите сгради.

Ние ви предлагаме най-доброто решение на база богато портфолио от продукти и доказани системни решения. Който се стреми към устойчиво строителство, се нуждае от солидна основа за това. Точно поради тази причина на преден план ние поставяме нашия ноу-хау опит, който е първата стъпка към успеха. Това в пълна сила важи, както за разработването на нашите продукти и системи, така и за развитието и прилагането на производствените ни технологии и за професионалното приложение на самия обект.

Иновации и качество

Нашата голяма цел са иновациите, благодарение на над 130 години опит и създаден собствен център за развитие и усъвършенстване на компетенции и умения. Само с иновативните, далновидните и съобразените с търсенето на пазара решения - технически сложни и в същото време безопасни и лесни за използване - можем да вдъхновим нашите клиенти и партньори в дългосрочен план.

Научете повече