Справяне с плесени

Плесените са познати по целия свят

Повече от 100 000 различни видове микроорганизми ни придружават в храната, в природата и върху органичните материали, като дърво, хартиени тапети или зидария. Само в нашите апартаменти откриваме повече от 20 вида, които в някои случаи могат да бъдат открити в най-неприятни цветове по стени, тавани или подове.

Тези видими явления на образуване на плесен ни причиняват най-голям дискомфорт. Правилно е да е така, защото плесените в дома причиняват различни вреди за здравето в зависимост от количеството, а и от имунната ни система. Влагата винаги е причина за образуването на плесен, често във връзка с праха, присъстващ във въздуха в помещението. Твърде много пари се отразяват в най-студената част на помещението поради лоша вентилация или твърде ниска температура. Там тези пари променят физическото си състояние и кондензират.

Стаите, които са замърсени с мухъл, трябва да бъдат проучени подробно преди реновирането. Анализът на причините за влага е от съществено значение, за да се планират впоследствие подходящи мерки за отстраняване. След това можете да изберете подходящи системи за обновяване или да разработите специални решения. Можете да научите за правилната процедура за планиране и изпълнение от нашия екип на място.

RÖFIX разработи специални мазилки за реновиране и саниране, които доказаха своята стойност на практика. 

Оформление

Обновени и освежени, помещенията получават нова атмосфера чрез мазилки в различни структури и цветове.

Изисквания

Обновяването на техническите инсталации оказва голямо влияние върху съществуващите вътрешни стени и тавани.

Основата

Старите строителни материали, които са основата, трябва да бъдат внимателно изследвани преди полагането на нови мазилки.

Мазилки и материали

Предлагат се различни системи за мазилка за обновяване на вътрешни стени и тавани.