Участвай в играта с еднофамилна сграда

Мечтаната фасада е на един клик разстояние!

Бързо и лесно, без усилие, само с натискането на един бутон една фасадна система може да бъде новата „дреха“ на вашата къща. От известно време копнеете за естетика и уют в дома ви, който е защитен от външните атмосферни влияния! В същото време твърдо вярвате, че енергийноефективното жилище пести средства и създава комфорт за семейството. Събирате оферти и държите на реномирания производител и на гаранцията. Мечтаете и обмисляте, събирате информация, но отлагате. Причини за отлагането колкото искаш - да не ги коментираме, защото списъкът може да бъде доста дълъг!

RÖFIX Ви подарява цялостна топлоизолационна система!

Ние знаем, че всеки голям ремонт изисква средства и енергия! В тези несигурни времена едно нещо е сигурно – RÖFIX ще ви подари безплатна фасада!

Единственото, което трябва да направите е да се регистрирате в он-лайн играта ни, да ни изпратите снимка на фасадата на жилището си и да ни напишете накратко какво е за вас дома ви. Стартираме на 5 април и ще очакваме вашите регистрации за играта не по-късно от 23:59 часа на 30 април. На произволен принцип един от участниците ще грабне голямата награда.

Всеки от участниците получава и поощрителен RÖFIX подарък - уникална тениска с наш дизайн. Също така, всеки участник в играта, който след края й не е станал носител на голямата награда, може да се възползва от индивидуални, специално оформени преференциялни условия за комбинирани топлоизолационни системи на RÖFIX, за да осъществи своята мечта и да "облече" дома си изгодно и качествено.

Докато очаквате с нетърпение резултатите от играта, можете да харесате нашата Facebook страница където ще публикуваме най-интересните снимки и най-оригиналните описания на дома.

Тук можете да се запознаете със следните документи:

Правилата на играта

Защита на личните данни