Участвай в играта с многофамилна сграда

Фасадна система от RÖFIX - Вашата най-добра референция!

Вие сте професионалисти, които много добре знаят колко бързо и без усилия се работи със строителни материали с доказано качество. Към това е важно да отбележим и техническа, гаранционна и логистична подкрепа от производителя. Сега имате възможност да добавите и безплатна мазилка към проекта за фасада на новия обект.

Включете се в играта на RÖFIX „Обичаме да обличаме дома ви“ и покажете на своите клиенти как сградата може да се превърне от повехнала и безлична в красива, приветлива и енергийноефективна. С топлоизолационна фасадна система на RÖFIX, разбира се. Майсторлъкът е от вас, а завършващата мазилка е от нас!

Единственото, което трябва да направите е да се регистрирате в он-лайн играта ни, да ни изпратите снимка на фасадата на многофамилната сграда. Стартираме на 5 април и ще очакваме вашите регистрации за играта не по-късно от 23:59 часа на 30 април. На произволен принцип един от участниците ще грабне голямата награда.

Всеки изпълнител, участвал в играта, който след края й не е станал носител на голямата награда, може да се възползва от индивидуални, специално оформени преференциялни условия за комбинирани топлоизолационни системи на RÖFIX с включени 5% отстъпка за срок от 6 месеца.

Докато очаквате с нетърпение резултатите от играта, можете да харесате нашата Facebook страница където ще публикуваме текущата информация във връзка с надпреварата, както и полезна техническа и нагледна информация /видео и снимки/ за нашите продукти и системи.

Тук можете да се запознаете със следните документи:

Правилата на играта

Защита на личните данни