Продуктовото ни портфолио

Zur Anzeige des Klick-Modells nutzen Sie gerne unsere Desktop-Version.

Кликнете върху съответната област за допълнителна информация по отделните продуктови групи.

Завършващи мазилки
Завършващите мазилки защитават фасадата и имат значително отношение към дълготрайния й и красив външен вид
Строителни бои и шпакловки
Естетичното оформление на една стая се повлиява силно от ефективната комбинация между материали и цветове.
Хастарни мазилки
Те изпълняват множество функции: компенсират напрежението и неравностите и осигуряват по-добро сцепление на завършващото покритие. Изборът на хастарна мазилка зависи от съответната основа.
Саниране/ Реставрация/ Екологични продукти
Реставрирането и обновяването означава повишаване качеството на живот. Разнообразие от екологични материали и съвременни идеи създават пространство за модерни условия на живот и работа. Нашите екологични материали и процеси гарантират внимателно боравене със здравето и околната среда.
Хоросани за зидане
За всяка зидария можете да изберете точния хоросан - така си гарантирате оптимално най-здравата основа.
Creteo® Бетони/Подземно строителство
Универсални и високо функционални бетони: За всички конкретни проекти в индустриални селскостопански, високопланински и частни области на приложение
Топлоизолационни системи
Растящите климатични промени поставят все по-големи изисквания към енергийната ефективност на сградите. Топлоизолационната система осигурява защита срещу студа и топлината, повишава качеството на живот и стойността на сградата, като същевременно защитава околната среда.
Замазки и подови системи
Добре обмислените подови конструкции имат предимството, че благодарение на тях се постига жилищен комфорт чрез комбинацията на топлина и добра звукоизолираност.
Системи за керамични плочки и естествен камък
Керамичните плочки и покритията от естествен камък са сред най-старите дизайнерски инструменти в архитектурата. Създайте разнообразие от оформления за отвътре и вън. В допълнение към дизайнерските аспекти, облицованите с плочки или камъни повърхности трябва да отговарят на техническите изисквания и на принципите на строителната физика.
Creteo® Gala/ Градина и ландшафт
Подходящ за павета, естествени тухлени зидове и ремонт на пътя. Нашите продукти впечатляват с лесната си обработваемост и доказано дългосрочна експлоатация.