Силиконът е на мода!

Силиконът е на мода!

Силиконова завършваща мазилка от RÖFIX

Защо твърдим, че силиконът е на мода?

Само сега за всяка закупена кофа със силиконова завършваща мазилка RÖFIX Silikonharzputz PREMIUM получавате още една кофа подарък! Така на практика всяка втора кофа силиконова мазилка е безплатна!

Промоционалните условия са валидни от 02.09.2021 г. до 29.10.2021 г.

Имате въпрос по промоцията или по друга тема? Потърсете ни на безплатен номер *2020!

Силиконова промоция

Фасадата е защитена

Защо RÖFIX ви препоръчва силиконова завършваща мазилка за своите ПРЕМИУМ фасади?

Партньори

Нашите дистрибутори в България

Намерете бързо и лесно най-близкия до вас дистрибутор на RÖFIX.

Нашият екип

Търговски представители на RÖFIX

Свържете се с наш търговски представител за професионална консултация и съвет.

Продуктовото ни портфолио

Zur Anzeige des Klick-Modells nutzen Sie gerne unsere Desktop-Version.

Кликнете върху съответната област за допълнителна информация по отделните продуктови групи.

Завършващи мазилки
Завършващите мазилки защитават фасадата и имат значително отношение към дълготрайния й и красив външен вид
Строителни бои и шпакловки
Естетичното оформление на една стая се повлиява силно от ефективната комбинация между материали и цветове.
Хастарни мазилки
Те изпълняват множество функции: компенсират напрежението и неравностите и осигуряват по-добро сцепление на завършващото покритие. Изборът на хастарна мазилка зависи от съответната основа.
Саниране/ Реставрация/ Екологични продукти
Реставрирането и обновяването означава повишаване качеството на живот. Разнообразие от екологични материали и съвременни идеи създават пространство за модерни условия на живот и работа. Нашите екологични материали и процеси гарантират внимателно боравене със здравето и околната среда.
Хоросани за зидане
За всяка зидария можете да изберете точния хоросан - така си гарантирате оптимално най-здравата основа.
Creteo® Бетони/Подземно строителство
Универсални и високо функционални бетони: За всички конкретни проекти в индустриални селскостопански, високопланински и частни области на приложение
Топлоизолационни системи
Растящите климатични промени поставят все по-големи изисквания към енергийната ефективност на сградите. Топлоизолационната система осигурява защита срещу студа и топлината, повишава качеството на живот и стойността на сградата, като същевременно защитава околната среда.
Замазки и подови системи
Добре обмислените подови конструкции имат предимството, че благодарение на тях се постига жилищен комфорт чрез комбинацията на топлина и добра звукоизолираност.
Системи за керамични плочки и естествен камък
Керамичните плочки и покритията от естествен камък са сред най-старите дизайнерски инструменти в архитектурата. Създайте разнообразие от оформления за отвътре и вън. В допълнение към дизайнерските аспекти, облицованите с плочки или камъни повърхности трябва да отговарят на техническите изисквания и на принципите на строителната физика.
Creteo® Gala/ Градина и ландшафт
Подходящ за павета, естествени тухлени зидове и ремонт на пътя. Нашите продукти впечатляват с лесната си обработваемост и доказано дългосрочна експлоатация.

За нас

Независимо дали става въпрос за класическа система с мазилка, иновативна топлоизолационна система, бетонова повърхност или модерна завършваща мазилка или боя – RÖFIX е ваш надежден партньор при реализирането на всеки проект за енергийноефективни нови сгради, както и за вдъхновяващо реновиране на старите сгради.

Ние ви предлагаме най-доброто решение на база богато портфолио от продукти и доказани системни решения. Който се стреми към устойчиво строителство, се нуждае от солидна основа за това. Точно поради тази причина на преден план ние поставяме нашия ноу-хау опит, който е първата стъпка към успеха. Това в пълна сила важи, както за разработването на нашите продукти и системи, така и за развитието и прилагането на производствените ни технологии и за професионалното приложение на самия обект.

Иновации и качество

Нашата голяма цел са иновациите, благодарение на над 130 години опит и създаден собствен център за развитие и усъвършенстване на компетенции и умения. Само с иновативните, далновидните и съобразените с търсенето на пазара решения - технически сложни и в същото време безопасни и лесни за използване - можем да вдъхновим нашите клиенти и партньори в дългосрочен план.

Научете повече